Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Tholstrup

Jesper Tholstrup

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Check vilkårene

Da vi købte hus og omlagde lån senest skrev jeg et lille script som gav mig mulighed for at teste forskellige scenarier, f.eks. løbetid, fradrags-udfasning og inflation. De tal der blev kom ud passede med Nordeas tal +/- et par hundrede kroner termin pr termin (tested kun Nordea). Så vidt jeg h...

22. aug 2016 12:30Renteregning for viderekommende

Glad gul...

Man skal godt nok være glad for sin helt specielle gule nuance for at tillade et årligt forbrug af 2000 ton Bly og 500 ton Chrom-6. Jeg havde foretrukket at man gik lidt på kompromis med det æstetiske.

13. jul 2016 8:53EU tillader blyholdige, giftige og kræftfremkaldende vejafmærkninger

Re: Hvor er det gode eksempel?

Og det går vist egentlig meget godt. De har flere "too big to fail" bankdirektører i fængsel end noget andet land. Jah, måske har du ret. Det må dog betegnes som et meget nyt opgør - de fængslede direktører havde frit spil indtil for ganske nylig. De har også haft lidt problemer i den politis...

17. apr 2016 16:18Det Postnyliberale Vesten

Hvor er det gode eksempel?

Det er svært helt at holde rede i argumentationen, synes jeg, men det virker som om at du anser "nyliberalisme" som værende noget dårligt. Jeg enig med dig meget langt hen ad vejen, men jeg har ikke lyst til at pege fingre af bestemte politiske overbevisninger i samme omfang som dig. Den grådigh...

17. apr 2016 13:47Det Postnyliberale Vesten

Et par blyanter...

... er nu altid gode at have ved hånden.

3. nov 2015 20:37Kollegieværktøjskasse

Endnu en løsning

Endnu en løsning kunne være at holde svin på et mindre intensivt niveau. Den nuværende model er helt igennem uholdbar både for mennesker og natur. For grisene er det naturligvis også uholdbart, men det gider vi ikke tænke på alligevel så det er ikke et gyldigt argument (desværre).

6. okt 2015 9:36Fødevareminister vil tillade mere svinegylle trods zink-forurening

Energi

Hej PHK, Hvis du holder øje med energiforbruget kan du så ikke dele disse tal herinde ved senere lejlighed? Forestiller mig noget i retning af kWh/måned samt arealet af plænen. Tillykke med det :-)

6. aug 2015 21:31Michelangelo ruller

Ahh, hvis Monty Python....

Så at sætte en række partier i samme spand på grund at et emne under en valgkamp er nuanceret fordi Monty Python har sagt noget med Kanibalisme ? Vækker ubehagelige minder om et efterhånden berømt Pippi langstrømpe citat. I min øje er det noget frygteligt vås.

19. jun 2015 11:271%'erne tabte stort

Jeg ved nu ikke...

Ordnet.dk: Nuancere: bibringe små forskelle, detaljer eller dele og dermed gøre mindre ensidig, kategorisk eller ensartet Dit ensidige fokus på skattelettelser kan, i mine øjne, ikke kaldes for et nuanceret syn på 3-4 politiske partier.

19. jun 2015 11:151%'erne tabte stort

Ret nuanceret

Samlet gik 1%'ernes "nyliberale" partier 15½ mandater tilbage. For en klog og intelligent mand som dig er det i bedste fald et meget unuanceret syn på verden.

19. jun 2015 11:091%'erne tabte stort