Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Uffe Kousgaard

Uffe Kousgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Anlægsloven

LA var ikke i Folketinget i 2007, så det er måske ikke så mærkeligt, at de ikke stemte for anlægsloven. Forgængeren Ny Alliance var kun få uger gammelt.

26. sep 2019 18:19Søndag åbner Københavns 25 mia. kr. dyre metroring: Se hele dens omtumlede historie

Re: Afgift tak

@Brian Dalby: Hvis man sætter skatter og afgifter på en række uønskede aktiviteter, så skal skatten på arbejde naturligvis tilsvarende ned, men ja det vil altid ramme dem på landet mest, da de ofte er dem, som pendler mest. Hele idéen er jo at få reduceret forureningen. Så må man indrette sig med...

12. sep 2019 8:45Danskernes nye biler bliver stadigt mere sorte

Man kunne reducere på nogle

Man kunne reducere på nogle af kravene til sikkerhedsudstyr (sele, abs, airbag, lygteføring m.m.). Det ville gøre bilerne lettere, flere ville dø i trafikulykker og ville således ikke bidrage til co2-udledning fremover. Ren win-win :-)

11. sep 2019 17:27Danskernes nye biler bliver stadigt mere sorte

Ulovligheder ??

Der er noget galt i artiklen. Der står både, at udledningen er ulovligt høj, men også at den præcis overholder kravene, når testen blev udført som anført i EU-lovgivningen.

11. jun 2019 15:50Ulovligt høje NOX-udledninger: EU-Kommissionen skjulte resultater fra test af Porsche

Re: Lad Vær

Hvis man som københavner kører til Malmö (Sturup), så er der langt mellem fly til andre destinationer end Stockholm: https://www.swedavia.com/malmo/departures/#/ Lige nu: 18 til Stockholm og 7 til andre steder i Østeuropa for resten af dagen. Det er ikke rigtig noget alternativ til CPH. Resten a...

15. maj 2019 9:33Danmark er ét af kun fire EU-lande med nul flyafgifter

Skat

Hvis skatten på arbejde var meget lavere og omvendt højere på resourcer, så ville det hjælpe en del på regnestykket. Men det første går aldrig med janteloven og venstrefløjens medfødte misundelsesgen.

13. maj 2019 17:40Forsker var en tur på genbrugspladsen: Umuligt at reparere moderne støvsugere

Billetprisen

Det kunne være interessant at se prisen på en færgebillet for samme periode. Det ville nok forklare den manglende interesse for at sejle mellem Rødby og Puttgarden.

9. maj 2019 8:32Svigtende færgetrafik truer Femern-tunnelens indtægtsgrundlag

13 bit? Så man gemmer de

13 bit? Så man gemmer de sidste 3 bit ud af 16 til noget andet?

19. feb 2019 0:20GPS-modtagernes Y2K rammer til april

Re: Ingeniør søges

Der skal også et stort antal lastbiler til før det er en god idé. Det er ikke nok, at der kan spares noget på den enkelte trailer og så meget dansk gods er der heller ikke på danske skinner.

12. jan 2019 18:19Ugens debat: Kollektivt over Kattegat-bro uden tog?