Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Toft

Thomas Toft

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Fut fut falaraaa

Hvor mange af dem har en tendens til at sætte sig selv i brand? Der er et hav af tekster og videoer på nettet med (især) BMW i3 der brænder af for et godt ord. Også ikke-Rex modeller som de jo har tilbagekaldt pga. brandfare. Jegf venter selv spændt på en Honda E, så det kunne være rart at vide ...

20. jul 2019 1:14Analyse: Om to år kan du vælge mellem knap 100 elbiler

Re: Hvis denne investering gør at

Og sålænge gas er en vigtig energiform i Østeuropa, er det bedre at der bliver brugt europæisk gas frem for russisk, da den russiske gas kommer med Putins krav og risiko for at blive lukket dag-for-dag, hvis Putin synes det er god ide. Ja det er langt bedre for Polen at kommer under Den O...

20. jul 2019 0:53Trods målsætning om CO2-reduktion på 70 procent: Ny regering giver grønt lys til milliarddyr naturgasledning

Re: Eller er det storm i glas

Eller diger der beskytter deres eller naboers boliger mod oversvømmelse Det kan jo ikke sammenlignes med vindmøller. At nabpen har bygget lavt tæt på kysten har intet med befolknings gode at gøre.

15. jul 2019 17:20Klimaprojekter fører til flere borgerprotester

Re: Dioxin fra brændeovne 10 gange over Nordfors's udledning...

"Ja, men de andre kører også for stærkt, hr. betjent". Det er vidst kun dig der kan se den slags.

12. jul 2019 16:06Nordsjællands affaldsforbrænding står bag årelang forurening med et af verdens mest giftige stoffer

WLTP fis

Det er ikke nemt at være forbruger. Tesla 3 rækkevidde: WLTP 560km FDM test 404km Hvis min bil var så ringe i forhold til de oplyste tal ved køb, så havde jeg leveret den tilbage.

6. jul 2019 13:23Greenwashing af halv-grønne biler: Stop det nu!

Agurketid

"Hvis vi forsætter med at gøre som nu, så ændres intet" Det siger de ikke?!

2. jul 2019 15:30Stop for nye biler og kraftværker: Kloden vil stadig få hedetur

Ing viser sin politiske farve eller?

Kommer der sådan en fuld side fra alle partierne hvor man kan stå på en sæbekasse og sige sin mening? Eller er NB noget særligt? At manden er ingeniør er totalt ligegyldigt da artiklen handler om partiets politik og kritik af "de røde" og ikke hans kemiingeniør-arbejde. Føj!

1. jul 2019 21:57Nye Borgerlige: Regeringens klimamål er trukket ud af den blå luft

larm

Gad vide hvor meget den støjer? De to biler her i området der larmer mest når de suser forbi ude på vejen er en gammel Passat diesel og en Tesla.

30. jun 2019 14:44Solbilen Lightyear One har motor i alle hjul

Russerne kommer!

Hvis noget er galt i Israel: Er det lavteknologi: Beskyld palæstinenserne Ellers beskyld Russerne Undersøg sagen nærmere Vi blev ikke klogere. Gå til 1.

28. jun 2019 18:07Israel anklager Rusland for at forstyrre GPS-signal