Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Christian Islev-Andresen

Christian Islev-Andresen

Kommentarer

Re: God fornøjelse med nyanskaffelsen!

De kære væsner løsner jorden rundt om planterne så de visner eller holder op med at vokse. Det var ikke mosegrise ? De æder vist rødder ?

22. mar 2019 14:00Højbede, resultat

Re: Vreden?

Helt lokalt her på ing.dk, er vreden i stort omfang fordi de spammer enhver debat de på nogen måde kan komme til med deres prædiken om atomkraftens lyksagligheder, hvilket umuliggør en fornuftig debat om en masse interessante emner. Det er ikke engang tilnærmelsesvis sandt.

22. mar 2019 11:20Kina A-kraft status 2018

Re: Man kan sige meget dårligt om

Man kan sige meget dårligt om UKs politikere for tiden, men de har og eksekverer faktisk en plan mht CO2 reduktion, det kunne DK måske lære lidt af? Desværre står der bare ikke så meget om HVORDAN de vil gøre det. Kan man finde mere om det et eller andet sted ?

19. mar 2019 12:01Ussel regnearksøvelse

Re: Fand du så bølgepap, hobby kniv og dybe suk

Vi er vel enige om at vi skal væk fra den nuværende forsyning, domineret af fossil energi ? Altså behov for ny kapacitet uden fossil energi. Ja men hvor finder vi kapacitet af den størrelse ? Der er næsten kun som specielt Frankrig har gjort, nemlig atomkraft. De udleder meget mindre CO2 p...

18. mar 2019 14:30Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Fand du så bølgepap, hobby kniv og dybe suk

Uhm, hold lige fokus her: Elektricitet er den nemme del af klimaarbejdet, en stor del af det er allerede drivhusgasfrit og vi har teknologierne til at gøre resten det og ingen protesterer over at deres brødrister ikker virker som den plejer. Nu er industriens udledning jo en ret stor del o...

18. mar 2019 14:00Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Fand du så bølgepap, hobby kniv og dybe suk

Det er dobbelt op på prisen i forhold til sol, vind og bio-energi. Så misforstod jeg det. Men det får mig så til at spørge.... Er elprisen dobbelt så dyr i Frankrig ? Belgien ? Finland ? Sverige ?

18. mar 2019 13:43Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Fand du så bølgepap, hobby kniv og dybe suk

Dobbelt op på sol, vind, og bio-energi. Så dobbelt op på CO2 udledning ?

18. mar 2019 13:11Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Hvad er det jeg misforstår?

Det eneste der tæller er hvad energien koster når vi skal bruge den. Energiprisen er kostpris plus en helt totalt masse adfærdsregulerende afgifter....

18. mar 2019 13:10Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Jeg har meget svært ved at

Sol! Vind! Seriøst ? Hvad så om natten når det ikke blæser ret meget ? Hvem tror du udleder mest CO2 pr produceret kWh ? "Klimaduksen" Danmark ? Industrilandet Frankrig ?

18. mar 2019 13:08Jeres Forbrug - Vores Problem

Re: Alt det der ikke er med:

Fyrer de med træ? Du skriver da kul. Du har ret. Men det ændrer ikke på deres CO2 udledning.

18. mar 2019 11:55Ussel regnearksøvelse