Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Morten Bjerglund

Morten Bjerglund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Er der nogen der har styr på

Er der nogen der har styr på hvad vi skal gøre med alle disse batterier efter vi er færdige med dem. "Fucker du med mit grundvand". Bare en lille tanke

25. jul 2017 9:38Kina overhaler i stilhed Elon Musks giga-fabrik

Ville det ikke være på sin

Ville det ikke være på sin plads at stoppe både vogntog og gods. Det vil tvinge vognmænd og chauffører til at følge reglerne. Det er faktisk ikke så svært - og når der ikke er nogen der snyder arbejder alle på lige vilkår.

21. jul 2017 8:38Betjente skal stoppe farlig udstødnings-fusk

Re: Mangler der ikke een?

Så må EU have lavet Deres regelset om

21. jul 2017 8:34Betjente skal stoppe farlig udstødnings-fusk

Beskidte bomber

Med denne diskussion om beskidte bomber - hvem var det så lige der vandt slaget - terroristerne eller ? Arbejder selv i transportsektoren og siden 911 er der sket rigtig mange forandringer - vil dog sige, det kun er blevet en lille smugle svære at lave dumme ting.

18. sep 2014 6:36Radioaktiv cæsium-137 er forsvundet i Kasakhstan

Den stærke overlever

Naturen er nu den bedste til at styre mængden af personer i verden - det kan være denne ebola skal være den nye måde at regulerer hvor mange mennesker vi skal være på denne jord.

30. jul 2014 14:07Seruminstituttet: Derfor findes der ingen ebola-vaccine

DK Økonomi

De kan tilsyneladende blive ved med at sælge togsæt - og så aflevere noget af det værste l... Det må betyde, dem der skal tage beslutningen om det rigtige indkøb, ikke har nogen som helst føling med omverdenen.

14. jun 2013 6:21Her er dokumentationen for Holland og Belgiens Ansaldobreda-mareridt

59 kr. pr.døgn

Hvis det var nok til at rydde op efter dem ville det ikke være noget problem - Det ses dog gentagende gange at de skifter olie og laver diverse reparationer på vores restepladser. Hvad gør de så ved Deres affald - det kaster de bare i grøften, så kommer der jo nok nogle andre og tager skylden og ...

4. apr 2013 9:27Norge kræver brobizz på alle udenlandske lastbiler