Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

alexis borderon

alexis borderon

Kommentarer

Re: Hvordan bliver selskabet bedre af et ny navn

Forbrugerne kan jo IKKE vælge andet. Hvor skal du ellers få gas fra ?

6. okt 2017 10:18Dong Energy bliver til ... Ørsted

skudt over mål

er det ikke at skyde over mål når du kan bruge 200 DKK for rustfri armering med sikkerhed for 100 års levetid ? hvis det er godt nok for mega broer, er det vel også for altaner.

17. okt 2016 13:26Skjult korrosion gjorde det umuligt at forudsige altanstyrt

surprise surprise

Korrosion kommer mærkelig nok ALTID som en overraskelse.

7. okt 2016 11:12Skjult korrosion gjorde det umuligt at forudsige altanstyrt

glat kørsel

for os der kører MC er sådan en overflade rent mareridt, med eller uden sand på. til vinter bliver den blå bane jo glat uanset hvad man gør.

12. jul 2016 10:51Nye problemer på kyssebro: Cyklister glider i regnvejr

det var på tid !

det var på tid udkants dk fik lov at forsøge at tjene penge og fastholde eller tiltrække investorer og dermed arbejdspladser.

10. jun 2016 10:15Aftale om ny planlov giver kommunerne mere magt

fugt

er der nogen der ved hvordan man løser fugt problemet i så lang en tunnel, der tænker jeg på mulig korrosion af armeringstålet ?

18. mar 2016 11:11GRAFIK: Femern - se de store tals tunnel

beton alternative

de fleste løsninger forbundet med vindmøller er jo traditionelt i stål, da det er hvad den industri arbejder med. Dog kunne man vel opnå en bedre løsning med beton ?

8. feb 2016 10:00Nyt havmøllefundament skal stå sin prøve i gigantisk havmøllepark

hvor sjovt er det ?

hvem gider at sidde i en bil der køre selv ? eller se F1 uden racekørere ? hvor kedeligt en verden vi skal til at leve i.

15. jan 2016 9:08Google: Chaufføren måtte gribe rattet 69 gange

det er enkelt

grunden er ganske enkelt: VW ville sælge flere diesel biler til USA fordi dem producerer de flest af og er derfor billigst. I et land med flest benziner, er kravene for strenge til VW´s diesel biler. det har VW så løst ved at snyde, så de kunne sælge flere biler som de nu engang er fabrikeret.

24. sep 2015 15:16Kære VW: Jamen, hvorfor?

provinsdanmark

Der bemærkes at de fleste danskere bor jo i Udkantsdanmark, eller overalt udenfor København som det rent faktisk er. Den udvikling kan man ikke gøre noget ved, men man kunne aktivere store dele af kystområder til nye beskæftigelser, for eks ved at tillade at udnytte den smukke danske kystlinie s...

16. jun 2015 14:24Hvem gider en SMV i provinsen?