Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Aksel Jensen

Aksel Jensen

Kommentarer

Betonblanding

Beskrivelsen af problemerne med at styre betonen tyder, for mig som gammel betonmand , på at i ikke har konsulteret nogen med erfaring i betonblanding.

1. dec 2017 19:29Her er de tre største fejl, vi begik, da vi printede en hel bygning

Klassisk sikkerhed

Man kunne få langt større kapacitet og sikkerhed hvis man ansatte 10 personer Hver får en mobiltelefon og et skilt, rødt på den ene side med teksten "STOP" og på den anden "KØR" Når et tog er kørt forbi vender han sit skilt til STOP, ringer til den forrige som så vender sit skilt til KØR og d...

27. okt 2017 10:05Skandalen om signalprogrammet vokser: Ny jernbane til 9 milliarder vil ligge halvtom hen

Recirkulation

Det er måske mig der er dum, men jeg har aldrig forstået ideen om at recirkulere udstødningsgas. I det omtalte tilfælde kan der da kun blive større forurening når brændstoffet ikke bliver udnyttet,. Minder om de amerikanske tiltag for år tilbage hvor de reducerede ydelsen for at nedbringe CO2 pro...

8. maj 2017 15:08Software skal fjerne sort røg fra skibe

Det kan vist kun betegnes som

Det kan vist kun betegnes som en fis i en hornlygte. Et groft estimat fra kulturmedarbejdere får mig altid til at stejle.

3. maj 2017 20:00Rutsjebane og kuppel på Rundetårn gør konstruktøren rundtosset

Ulogiske priser

Jeg undrer mig over overskriften, er der nogen logik i det nuværende system? Km betaling må være det mest retfærdige, så kan man diskutere om der skal være spring for hver 5 eller 10 km.

19. apr 2017 10:57Minister: Berlins og Londons cirkelzoner vil give ulogiske priser på Sjælland

Re: Kiel kanal.

Det ville der hvis der ikke havde været sluser.

8. okt 2015 15:11Dansk forsker: Svært at forestille sig tidevandskraftværk på Vestkysten

Re: Hvordan kan man skjule en haverirapport?

Der er garanteret ikke nogen skjult rapport, kun nogle lækkede oplysninger, en havarirapport kommer typisk først mange måneder efter ulykken.

21. jan 2015 20:33Stall-alarm hylede i cockpittet på AirAsia-fly

Re: Lad os regne lidt videre...

"Så de kabler man lige har gravet ned skulle have været et eller 2 trin større i kvadrat? Det virker overkommeligt!" Der skal vel også bygges nye elværker af en eller anden type, vi kan ikke regne med at der er overproduktion og dermed næsten gratis strøm på de tidspunkter hvor der er behov for...

27. dec 2014 11:48Kan fjernvarme betale sig for samfundet?

Re: Lave spændinger kan også være meget spændende...

[quote id=634724] Lave spændinger kan også være meget spændende... EU direktiv 2006/95/EC (Low Voltage Directive) gælder for lave spændinger, hvilket her er 50-1000VAC eller 75-1500VDC! [/quote Her er tale om spænding, mens stærkstrømsreglementet som navnet viser taler o...

6. nov 2014 19:09Er 1 Volt stærkstrøm ?

Udligningsafgift.

Det fremgår ikke om udligningsafgiften på dieselbiler er med i beregningen, den blev forhøjet med 1000 kr/år for at financiere afgiftsfritagelsen, det må give staskassen et provenu på omkring 500 mill. Da den er målrettet må vi vel gå ud fra at den rulles tilbage hvis der kommer afgift på elbiler.

29. okt 2014 13:40OPDATERET: Så meget koster det at holde elbiler afgiftsfri: 25 millioner kr. om året