Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rud W. Wichmann

Rud W. Wichmann

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Tak for mange interessante indlæg

Svar på sp 1: Bastilledagen 2019 - Navigator angav Dyneff tankstation i byen Laurence de Cabrisse, Corbières, hvor denne i øvrigt hånddrevne tankstation formodentlig ikke havde været åben de sidste 30 år - tak Garmin! Der var 40 km til Carcassonne og vi løb helt tom 4 km fra La Cite - alle vi b...

11. okt 2019 21:25Tesla 3 bør blive Årets Bil 2020!

Tak for mange interessante indlæg

Hvis man løber tør for benzin eller diesel så gælder det om at få fat i en dunk med det livgivende fludium - til nød kan man gå på sine flade fødder til nærmeste tankstation eller få hjælp af en medtrafikant som har en reservedunk i bagagerummet. Hvis man løber tør for strøm i en hvilken som he...

11. okt 2019 18:14Tesla 3 bør blive Årets Bil 2020!

Re: Drop ventilationssystemet

Hvor smart - det virker også når tunellen er fyldt med vand.

1. jul 2019 8:29El-Only Femern-tunnel

Re: Flere små tunneler

Og hvordan vil du så lige klare det problem, at det i praksis hænder at automobiler - uanset drivmiddel - faktisk kan gå i stå og forårsage total prop i tunellen. Så vil jeg mene, at det er godt med et ventilationsanlæg - og i aktuel forslag - flere "små" ventilationsanlæg.

1. jul 2019 8:28El-Only Femern-tunnel

Re: Kapacitet

Det er ligemeget - intet overgår lyden af en Ferrari Testarossa

17. jun 2019 15:32Baggårdssporet

Re: Se på anvendelsen

"en sådan ansættelse ville utvivlsomt få betydelig offentlig omtale, hvorpå den udbetalende myndighed kunne rette forespørgsel til LL." Ha - min bare r.. - det ville den udbetalende myndighed da med sikkerhed ikke gøre - er der noget i historikken som godtgør dette ?

9. jun 2019 17:54Leder: Stop den lemfældige brug af vores persondata

Er det overhovedet tilladt ?

Jeg mener, at jeg ved opsætning af mit anlæg under nettoordningen skrev under på at jeg ikke måtte tilslutte nogen lager kapacitet. Har jeg misforstået noget ?

13. maj 2019 18:51Hjemmebatteri reducerer elregningen hos Ølstykke-familie: Flere danskere anskaffer batterier

Re: "vurderet, at gærcellerne"

Op i Carl-Jørn med de gærceller - rotterne i kloarken har vel bare fået tynd mave. Det er mere den måde den pågældende erhvervsvirksomhed totalt blæser på omverdenen i milde mammon's tegn - ingen af deres handlinger omkring opbevaring og øvrig håndtering af dette manipulerede produkt tilsig...

6. maj 2019 21:33GMO-gær fra gærfabrik havnede i kloakken

Re: Er batteritog hyldevare?

Hvis ikke - så kan vi vel hyre nogle Italienere til at udvikle systemet - hvor svært kan det være ? Ja-ja ironi kan forekomme !

3. maj 2019 14:21Ministeriet og DSB: Kan vi køre batteritog til Kalundborg?

BUM

Nu kan vi kun håbe, at en af disse rullende trykbeholdere ikke exploderer - tosserne på tinge må jo have klapper for øjne og ører siden de ikke kan forstå det.

3. maj 2019 14:12Danmark har fået hyrevogne, der kører på brint