Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rud W. Wichmann

Rud W. Wichmann

Kommentarer

Er det overhovedet tilladt ?

Jeg mener, at jeg ved opsætning af mit anlæg under nettoordningen skrev under på at jeg ikke måtte tilslutte nogen lager kapacitet. Har jeg misforstået noget ?

13. maj 2019 18:51Hjemmebatteri reducerer elregningen hos Ølstykke-familie: Flere danskere anskaffer batterier

Re: "vurderet, at gærcellerne"

Op i Carl-Jørn med de gærceller - rotterne i kloarken har vel bare fået tynd mave. Det er mere den måde den pågældende erhvervsvirksomhed totalt blæser på omverdenen i milde mammon's tegn - ingen af deres handlinger omkring opbevaring og øvrig håndtering af dette manipulerede produkt tilsig...

6. maj 2019 21:33GMO-gær fra gærfabrik havnede i kloakken

Re: Er batteritog hyldevare?

Hvis ikke - så kan vi vel hyre nogle Italienere til at udvikle systemet - hvor svært kan det være ? Ja-ja ironi kan forekomme !

3. maj 2019 14:21Ministeriet og DSB: Kan vi køre batteritog til Kalundborg?

BUM

Nu kan vi kun håbe, at en af disse rullende trykbeholdere ikke exploderer - tosserne på tinge må jo have klapper for øjne og ører siden de ikke kan forstå det.

3. maj 2019 14:12Danmark har fået hyrevogne, der kører på brint

Er det ikke definitionen på Farveblindhed ?

"Systemet ved ikke, om der er rødt eller grønt" Så kan man stille spørgsmålet: Kan farveblindhed i jernbanesignalsystemer behandles? I de tilfælde, hvor farveblindheden skyldes en medfødt defekt i signalsystemet, findes der ingen muligheder for behandling eller korrigering. Eftersom 99 % af a...

30. apr 2019 16:39Seneste signalfejl: Systemet ved ikke, om der er rødt eller grønt

Re: Er de mon overhovedet lovlige

Hvordan er løbehjulene og lejer forsikret hvis f.eks. man bliver bliver påkørt med næsten 20 km/t af en vildbasse på fortovet ?

24. apr 2019 10:49Jura kan sætte en kæp i aarhusianske løbehjul

Naragtigt og uvidende udsagn:

"I sammenligning får den Roskilde Domkirke til at fremstå som et kolonihavehus" Intet kan sammenlignes med Roskilde Domkirke - bare spørg UNESCO, hvorfor kirken er optaget på deres liste over uvurderlige klenodiger. Henrik - læs din lektie og vær lidt ydmyg !

16. apr 2019 17:52Brandekspert: Røggaseksplosioner kan have ført til Notre-Dame-katastrofe

Hvad med Krøll K-10000

Hvordan opstilles og nedtages denne 'verdens største kran' ?

15. apr 2019 12:56Spørg Fagfolket: Hvordan opførte man 200 meter høje tv-master for 60 år siden?

Det er godt nok utroligt

projektassistent hos Umove Brian Sundberg udtaler med vægt: "Derudover så lugter den ikke, og den larmer ikke, så vi træner chaufførerne i at være opmærksomme på fodgængere og svagtseende,«" Så er det store spørgsmål til den lovende projektassistent: Hvornår er Roskildes buschauffører begyndt ...

12. apr 2019 8:54Udskifter alle bybusser: Nu bliver Roskilde Danmarks første elbus-by

Fed overskrift

"Danske lithium-batterier holder Samsøs elnet grønt om natten" Så viser det sig længere ned, at det ikke er hele Samsø men kun Ballen Havn. Og viser det sig, at "skal batteriet hjælpe med at forsyne havnens omkring 400 lystbåde med grøn energi." Skal hjælpe Så er det vist ved at være AGURKETI...

10. apr 2019 15:44Danske lithium-batterier gør Samsøs både grønne om natten