Lars Bjerregaard

Apple fikser iMessage-bug: Misdannet besked kan bricke iPhone (Version2)

Der mangler facts Hvilke iOS systemer Jeg mener ikke apple har et stk se der hedder Imessenger, det der er i dag hedder Messages! Hvad betyder bricked. De fleste iOS enheder er cloudbacked up så man “mister” ikke det hele! Osv —-

8. juli 2019 kl. 12:51
Coop advarer kunder mod Apple Pay: Kommer til at koste jer (Version2)

COOP/Forbrugerrådet: det vil være rigtig dejligt at få tal på omkostningerne. Hos SEAS-NVE kan man skifte betaling fra PBS til Mobile Pay, så istedet for kr. 10 så skal der betales kr. 2,50. Men det giver ikke noget billede af hvad SEAS-NVE har af omkostning på at give kunderne mulighed for at betale med MobilePay. Betalingsservice via PBS for erhverv ligger minimum på kr. 4.000 pr. år plus diverse transaktionsgebyrer! Som forbruger er vi desværre meget bundet til meget gammeldagstænkende. Så når nu NETS for anden gang skal sælges - så er det stadig kun forbrugeren til at betale for de nye rigmænd. COOP kom ind i kampen og giv os billige og sikre betalingsløsninger, gerne uden om de dominerende.

27. oktober 2017 kl. 13:38
Java-opdatering blokerer NemID (Version2)

Meldingen med 7.45 er stadig Genstart Browser eller Afbryd. Igen dåglig eller ingen information på bankernes sider om "lad være at opdatere"

16. oktober 2013 kl. 09:37
Dansker nummer én million har aktiveret NemID (Version2)

Jeg kom til at sende denne mail til nemid support: "Hallo, Er I der??, Det undrer mig virkelig at I ikke skriver noget om hvorfor systemet ikke respondere, jeg har forsøgt fra forskellige netværk og maskiner og operativsystemer siden kl. 16 i eftermiddag uden held med at anvende nemid. SURT, skriv på jeres forside I ikke er oppe og fortæl hvornår vi kan forvente næste status 2 timer 4 timer 24 timer el. hvad der nu er passende til de problemer I har. Såfremt I ønsker yderligere support så kontakt mig for kvalificering af jeres respons til brugerne."

Jeg vender tilbage når der kommer et svar!

21. oktober 2010 kl. 20:30
Apple-chef om antennekoks: Slap af - I får et gratis hylster

Prøv at se pressekonferencen på linket her https://events.apple.com.edgesuite.net/100716iab73asc/event/index.html.

Efter at have set pressekonferencen har jeg svært ved at genkalde mig "kun Apple kan lave sådanne et stunt...", Du skal bruge 3 part plast......." og "spredehagl". For mig at se har Apple gjort det enhver seriøs virksomhed ville gøre: analysere problemet, sætte problemet i relation til virkeligheden, samt imødekomme de "agressive"!

Hvordan kan et møde, hvor et firma først skal analysere problemet før man kan formulere sig om det, blive til et hasteindkaldt møde? Mødet indkaldes da først når man har noget at komme med!

19. juli 2010 kl. 13:15
Iphone-skærm bliver næppe standard i mobiltelefoner (Version2)

Det tror jeg altså ikke de ved på journalistskolen hihi.

12. december 2008 kl. 10:51
Apple: Husk antivirus til din Mac (Version2)

Når du det er en entydig løgnehistorie hvorfor bliver den så ikke pillet ned. Forsøger i at lege IT factory.

4. december 2008 kl. 14:43
IT Factory er gået konkurs (Version2)

Hvad er det der gør at en Asger Jensby kan blive ved at lege med IT som var det slik. Og hvorfor hopper alle med på vognen. Det er jo en lang historie om selskaber som er nødlidende og lukker Caslon IT, Netkoncept, IT-factory. Hver gang går det ud over enten LD eller også de store distributører (bl. a. TechData og Microsoft) som får de store tab.

1. december 2008 kl. 11:48
Apple vil sælge 45 millioner iPhones på et år (Version2)

De 2 sidste afsnit er vidst redaktørens egen lommefilosofi. På https://mediamac.comon.dk/index.php/news/show/id=19949 udtrykkes det sådan: Dårlige iPhone-forbindelser er mobilselskabernes skyld.

27. august 2008 kl. 09:30
iPhone-efterspørgsel sender priser på himmelflugt (Version2)

https://www.apple.com/iphone/countriesHer står 24 lande hvor iPhone i dag kan handles og 50 lande Coming Soon.

23. juli 2008 kl. 12:19
Hvordan kører din ADSL-linie? (Version2)

Der skal årelange sager til. Jeg startede hos TDC med en simpel ADSL for 5 år siden, da de ikke kunne levere tilstrækkelig vare! skiftede jeg til TELE2, det viste sig at de jo heller ikke kunne levere varen (og træls er det jo at man kan se opgrader til dobbelt hastighed for samme pris, når den højere hastighed ikke kan leveres!). Nå så for et år siden bestilte jeg en ny linie hos TDC, med garanteret båndbredde på en ny bærelinie, det tog flere teknikere og endelig skifter en kvik mand en boks i fordelingscentralen og vupti så virker det.

9. maj 2008 kl. 12:01
Ny bog: Opsang til leverandørerne (Version2)

Det vanskelige er blot at ændre attitude og holdning. Så lad os se bog nr. 2 med en beskrivelse af hvordan SAP, Microsoft, Oracle, Citrix og alle de andre store vil tage medansvar når de har leveret delelementer til et system der ikke har den ønskede performance. Ofte må vi konstatere at også de store spillere har mistet overblikket over deres produkter og gemmer sig bag endeløse og uforståelige licens og produkttyper.

13. marts 2008 kl. 13:19
Har nogen prøvet en MacBook Air? (Version2)

Første håndsindtryk er en lækker lille sag, som pigerne siger er sød og drengene siger den er sej. Denne er med Flashcard 64MB. Office 2008 fungere på den, så fungere alt jo. De nye funktioner på tegnepladen er også lækre, der kan zoomes tiltes osv. For nørder er MacBook Pro at anbefale, men som sekundær maskine er den en fantastisk bærbar. Eller hvis man er på farten ofte. Har hørt at den kan ses i de fleste Apple forretninger. VMware fusion installeres snart (XP og Vista).

28. februar 2008 kl. 13:32
Microsoft lancerer Windows Server 2008 (Version2)

Nok er Microsoft kåret som Danmarks bedste arbejdsplads! Men kvaliteten af deres produkter skal der kigges langt efter. Der er graverende fejl i oversættelser af produkterne til dansk.

AT man er i stand til at erkende at »It-professionelle og udviklere har fortalt os, at de bruger for meget tid og penge på at administrere de eksisterende systemer............ . Kan Microsoft så ikke fortælle noget om hvor de nye systemer er bedre med hensyn til administration og vedligehold? Hvad skal vi med Benchmarks hvis ikke fundamentet er på plads? Lad os snart se at den bedste arbejdsplads også kan levere kvalitet (eller er det for meget at forvente, normalt siger man at man jo ikke kan få alt!!)

28. februar 2008 kl. 12:06
MacBook ramt af alvorlig diskfejl (Version2)

Det er vel blot den jouarnalistiske frihed der slår igennem. Jeg synes det er ok med et kvalificeret gæt. I orginalartiklen står der: "And the drives in question all came from Apple machines, Clarke claimed. Retrodata only gets the drives, not the host computers, so Clarke couldn't specify exactly which Macs they came from, but since they're all 2.5in models, that suggests not only laptops like the MacBook and MacBook Pro, but also potentially desktop Macs that use laptop-oriented components, like the Mac Mini."

6. november 2007 kl. 16:17