Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Frank Hansen

Frank Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvis man tilsætter overhedet

Hvis man tilsætter overhedet damp er der måske en chance for at få det til at virke i en langsomt gående skibsmotor der bruger gas som brandstof?

31. dec 2018 10:02Tysk virksomhed vil erstatte bilmotorens tændrør med mikrobølger

Mikrobølger?

Mikrobølger? Vand har en særlig evne til at opsuge denne stråling, idet strålingen passer med svingninger i ilt-brintatomet i vand. Det gælder så også alkohol, organiske syre, glycerin mm., som har samme gruppe. Smøremidler, olier, benzin, petroleum og andre olieagtige stoffer opvarmes stort set...

31. dec 2018 9:53Tysk virksomhed vil erstatte bilmotorens tændrør med mikrobølger

ATK'er

Har han mon regnet på hvad der bliver tabt af indtjening fra ATK'er før og efter et hastigheds skifte ;-). Forlængelse af accelerationsramperne så man kan nå en passende hastighed inden man køre ud på motorvejen, det skal jo gøres selv om den almen dansker ikke ved hvad meningen er med dem....

7. okt 2017 9:28Minister: Højere fartgrænser giver årlig milliongevinst

??

jeg mener at huske at pulp fremstilling er et de områder der bliver brugt mest energi på på verdens plan, så er spørgsmålet hvordan står det til i resten af verden. Sydafrika ?

22. jun 2014 8:38Svenskere finder de højeste giftkoncentrationer nogensinde på bunden af Østersøen