Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Christian Holmen

Christian Holmen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Tesla gør det godt men de har

@MM kunne du ikke vise hvilke poster du lægger sammen, jeg får et meget mindre tal.

21. okt 2019 18:42Dyson dropper planer om at udfordre Tesla med ny elbil

Re: Tesla gør det godt men de har

@MM Nu var det jo dig der skrev det her I dag betaler bilisterne voldsomt meget mere end der bruges på at drifte vejnettet, så meget at det udløser en større skatterabat til alle andre end bilisterne. Bilisterne skal ikke være malkekvæg for at andre gruperinger kan få skatterabatter ! Men de skal...

21. okt 2019 16:26Dyson dropper planer om at udfordre Tesla med ny elbil

Re: Tesla gør det godt men de har

Hvordan får du et tal på 82,7 milliarder? Du glemmer desuden kommunernes udgifter, samt de 11mia der går til trafikrelaterede skader. Dertil er der kæmpe ulæmper i form af støj og forurening fra biler, bare se hele klimaproblematikken.

21. okt 2019 14:51Dyson dropper planer om at udfordre Tesla med ny elbil

Re: Tesla gør det godt men de har

@MM At gentage en løgn gør den ikke rigtig, Bilerne betaler kun lige akkurat for drften af vejnettet. De mangler at betale for alle de ulemper de medfører i form af for tidlig død, sygdomme og trafikuheld.

21. okt 2019 13:37Dyson dropper planer om at udfordre Tesla med ny elbil

Re: Prisen på A-kraft

@FU Det eneste man kan udlede af dine tal er da vist at Sverige har for lidt A-kraft, de har i hvertfald ikke så de kan sælge til danmark, vi importerer istedet brun strøm fra tyskland. Jeg vil stadivæk mene at der bør være en vis baseload i form af A-kraft så der i det mindste er strøm til el-to...

18. okt 2019 12:55Kernekraftværket i Barsebäck har fået en god start

Re: 1x4 eller 2x2

@MR , et fundament er billigere, og to tårne vil og kunne skygge for hinanden. I øvrigt syne jeg personligt at den 12 vingede et mindst støjende åde at se på og at høre på. Den er pillet ned nu, men da den var i drift så jeg på den hver dag, arbejder på Risø. De sår vinger er ikke så store optisl...

18. okt 2019 8:57Modelleringer bekræfter: Multirotorer øger elproduktionen fra vindmøller

Re: Ansvar!!

Det samme burde så kunne siges i forhold til brændeovne og trafik. men ellers så må ansvret ligge hos folketinget der ikke har elektrificeret i fornuftig tid.

17. okt 2019 9:43DSB klar med løsning på forurening fra forældede ME-lokomotiver

Re: Hydraulik tryktank

nu er hver mølle på 2MW så et lager der kan dække 15min drift er der ikke meget lager i. mon ikke at strømmen fra møllerne i og med det er tæt på kbh nok skal blive brugt. ogmed hensyn til kablet, så ligger der jo et. De nye møller vil derfor være billigere at opstille end de oprindelige da både ...

9. okt 2019 9:04Haves: vedvarende energi. Ønskes: effektiv energilagring

Re: Batteriers miljøpåvirkning

@Bertel den svenske og den tyske undersøgelse er begge blevet dømt som værende utroværdige, nyere undersøgelser viser en breakeven ved 50000km.

5. okt 2019 20:34Østbanen: Lokaltog sænker hastigheden på slidte skinner

Re: Perspektivløst lederkollektiv

@Bertel på hvilken positiv måde bidrager bilerne til byens kultur. I min optik burde de forbydes inden for middelalderbyen.

29. sep 2019 18:06Leder: Tillykke med 17 nye metrostationer – men lad os tænke os om, inden vi graver videre