Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Finn Rasmussen

Finn Rasmussen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Dejligt at høre en optimist

... og jeg læste engang i en reklame for en brændeovn, at den ledte røgen gennem et varmt kammer med ekstra lufttilførsel, så uforbrændte gasser blev antændt. Det skulle give en udnyttelse på OVER 100%

20. jan 2019 13:59Bagsiden: Højtgående rumelevator til opsendelse af satellitter?

Ikke på grund af klimaforandringer

Kommunernes argument for ikke længere at opsætte snehegn var dengang, at de brugte mandetimer på opsætning og nedtagning var for dyre set i forhold til de relativt få snevintre. Man satsede i stedet på større og bedre snerydningsmateriel.

14. jan 2019 7:22Spørg Fagfolket: Hvorfor er der jordvolde langs togstrækningerne?

Sodmængde/sodtype

Erling Fundal Et udmærket forslag, men mængden af sod viser kun, hvor meget ovnen har været brugt. Er det tørt sod i pulverform, har der været fyret korrekt. Er det fastsiddende, glinsende sod, har der været fyret forkert - og der er lagt op til en kommende skorstensbrand.

16. sep 2018 9:39Ugens debat: Så gik der igen ild i debatten om brænderøg

Primær/sekundær varmekilde

Osende brændeovne er kun et problem i byerne, når de bruges som sekundær varmekilde. Hyppige optændinger i en kold ovn og en endnu koldere skorsten udleder sort røg. Hvis brændeovnen er primær varmekilde, så der opnås en høj driftstemperatur, kommer der hverken synlig eller lugtende røg fra skors...

10. sep 2018 9:52Ugens debat: Så gik der igen ild i debatten om brænderøg

De skydeglade amerikanere ...

... markedsfører specialammunition med stålhagl mod droner, selv om de har dårligere ballistik end blyhagl. I Danmark er de fleste haglpatroner med stålhagl pga. blyforbud. https://www.google.dk/search?biw=1344&bih=...

27. jan 2018 9:48Studie: Lavtflyvende droner gør folk utrygge

Glemt link

Jeg glemte linket: http://www.popularmechanics.com/technology...

12. nov 2017 17:27Droner stalker kvinder

De skydeglade amerikanere :-)

Allerede for flere år siden blev der markedsført specialammunition mod droner. De synes sikkert, det er sjovere end at skyde lerduer.

12. nov 2017 17:26Droner stalker kvinder

Lavere røgtemperatur

Så gælder det om at fjerne isoleringen fra skorstenen, skrue ned for lufttilførslen og fyre med fugtigt træ. Så bliver måleren også pakket ind i et isolerende lag glanssod :-)

13. jan 2017 8:40Varmemåler i alle brændeovne: Dyrt i byen - billigt på landet

Godt set

Ja, sådan kan det også læses :-)

16. jan 2016 21:33Spørg Scientariet: Kan man se en prut i frostvejr?