Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

alexander andersen

alexander andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

2 spørgsmål

Vi har effektiviseret voldsomt gennem de sidste 20 år og stædigt holdt fast i en 37 timers arbejdsuge. 1: Kommer det bag på nogen at der er stor arbejdsløshed? 2: Hvorfor er arbejdsugen ikke sat ned?

8. feb 2014 14:35Hvad koster en arbejdsplads ?

God idé

Norges økonomiske ruin og skyhøje skattetryk skyldes jo netop at staten beholdt olien selv. Så ja, forær da vores olie væk til gengæld for en symbolsk afgift fremover. De rige skal jo ikke gå sultne i seng..

10. jan 2014 9:52Flertal: Split Dong op i flere selskaber

og i øvrigt mener jeg...

NOx afgiften skal ned, selskabsskatten kan diskuteres men marginalskat er et spørgsmål om religion. Den skal lige sniges med hver gang, den med topskatten. Men de pelsklædte damer ligger jo ikke og dør i gaderne i hellerup. Tør øjnene.

10. sep 2013 12:57Sass Larsen: Uden industri har vi intet velfungerende vidensamfund

Den nødvendige udskiftning.

Man kan ikke få ministerpension hvis man ikke har været minister. Ingen grund til hovedbrud og spekulation.

9. aug 2013 14:41Transportministeriet er regeringens helt store svingdør

Tråden lever stadig!!

Jeg troede alle løb rundt i cirkler og skreg "teardrops". MGP kom som sendt fra himlen, set med regeringsøjne..

29. maj 2013 1:48Noget at tænke over næste gang du køber tøj

Nemt nok

Når man opretter en konto skal der bare være 2 bokse hvoraf en skal fluebenes, en for co2 -ja tak og en for co2 -nej tak. Hvis man så efterfølgende kun kan se indlæg fra ligesindede i co2-tråde, er problemet løst.

28. maj 2013 3:33Den svære vej ud af blindgyden

hvis man lige tænker lidt længere.

hvis prisen på et par nike hæves med 50kr vil man nok kunne tredoble lønnen til barnet der syr dem. om jeg betaler 1400 eller 1450.. whatevs. MEN MEN MEN, hvis lønmodtagerne får råd til skolegang til ungerne og anstændige levevilkår, hvem i hede hule helvede skal så sy vores tekstiler til os?????...

18. maj 2013 16:01Noget at tænke over næste gang du køber tøj

Mangel på empati

Er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Mangel på empati hos ledere er et spændende emne. At ingeniørfysikere generelt er mindre empatiske end jordemødre, er logik på denne side af sundet. Husk på at svenskerne sværger til at der ingen forskel er på hun og hankøn.

28. mar 2013 19:09Forskere: Ingeniørstuderende mangler empati

Produktion i DK er slut.

Forstå det, tør øjnene og debater om hvordan vi så skal tjene pengene i stedet. Det ville kræve at levestandarten skulle sænkes helt uhyrligt. Desuden siger legos direktør præcis at det er urealistisk at vi skal konkurere på løn. LA propagandaen er trættende, og ligegyldigt emnerne på ing.dk er l...

8. feb 2013 17:18Lego lukker en del af den danske produktion