Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lasse Offt

Lasse Offt

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Køb nu.. forhelvede.. et

Køb nu.. forhelvede.. et andet mærke!

8. aug 2019 17:20Igen-igen: Apple spænder ben for uafhængige reparationer

Re: Farvevalg af foton-sfæren

Jeg er bestemt heller ikke tilhænger af de anonyme tomler, men en "korrelation" som ovenstående fortjener da en fra mig, så hermed: Og du er et klasse-klart eksempel på, at fordi man er mildt uenig i et opslag, så giver man en thumbs down.. tillykke med det. Who really cares :)

11. apr 2019 12:44Her er det: Første foto af et sort hul

Re: Farvevalg af foton-sfæren

Carsten Kanstrup Det oplever jeg også ofte.. Folk er så fis[Biiip]e fornemme og selvhøjtidlige på dette såkaldte debatforum, at det er til at brække sig over... Så snart man kommer med lidt faktuelt viden de fleste ikke begriber, får man en thumbsdown. Jeg ser en klar korrelation mellem mangle...

11. apr 2019 11:52Her er det: Første foto af et sort hul

Det er åbenbart blevet

Lasse Offt: Det er forkert med hensyn til rumfærgen. Både problemet med O-ringene og kaklernes sårbarhed overfor skum der faldt af hovedtanken var kendt før ulykkerne. Problemet var i begge ulykker Normalization of Deviation, hvor fænomener man efter tidligere missioner kunne observere var indtru...

4. jan 2019 11:03GRAFIK: Sådan burde lastbilstrailer være fastgjort til ulykkestog

Re: Fastgørelse bagerst på traileren

At påstå at traileren ikke skal fastgøres bagi, fordi der kører mange toge rundt med samme system og det ikke har fejlet, er da et tåbeligt argument. Fordi der ikke er sket ulykker før er da ikke ensbetydende med at det ikke er fejlbehæftiget. NASA's Space Shuttle fløj også mange gange uden...

3. jan 2019 23:32GRAFIK: Sådan burde lastbilstrailer være fastgjort til ulykkestog

Re: den 40-årige fører blev dræbt i sammenstødet

I denne sammenhæng var han vist kun passager.... Eftersom loven siger at der SKAL være en føre bag rattet, klar til at tage over, var han vel teknisk set stadig føre ;)

26. okt 2017 15:21Ny testmetode viser, hvad der får kunstig intellligens til at tage fejl

Re: Grotesk sensur på ingeniøren

Fatter ikke at ingeniørens redaktion fjerner alle indlæg der er kritiske over for raketmadsen og hans forklaringer. Hvad er I bange for? De censurerer som et Nordkoreansk styre.. hele samtaler jeg har haft med folk ang. tekniske teorier og postulater er blevet fjernet flere gange.

23. aug 2017 9:08Københavns Politi: »Dna-match mellem torso og Kim Wall«

Re: ECU

Ikke korrekt. De fleste, især VAG biler, kan du uden nogen som helst problemer, hæve ladetrykket til ca det dobbelte, uden at det belaster delene nok til at kunne beregnes som øget slid, der får betydning. Jeg har rodet med tuning af VAG biler de sidste 7 år, og det er ikke turbo osv der er et pr...

4. apr 2017 22:14Svensk test: Opgradering af snydesoftware gør nogle VW-biler bovlamme

ECU

Hæv ladetrykket en smule, problem solved. Alle turbo biler kører i forevejen med latterligt lavt tryk og det forurener ikke mere af den grund.

4. apr 2017 13:45Svensk test: Opgradering af snydesoftware gør nogle VW-biler bovlamme

Re: lasse

Nej, hvorfor skulle jeg det, når det er forkert, det du siger? Det er tydeligt at du ikke ved nok om hvad du snakker om til at argumentere for det.

16. mar 2017 15:07Hardwareforhandlere melder om dyrere harddiske