Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Oli Hans Hansen

Oli Hans Hansen

Kommentarer

Re: PROGNOSER

Lige den strækning er blevet helt utrolig meget mere afslappende at køre på. Nu er der lige pludselig plads til de biler som normalt har fyldt vejbanen på den strækning. Ud fra et trafiksikkerhedsmæssigt synspunkt er det jo enestående. Mvh.

12. dec 2014 12:52Forskere om trafikprognoser: Urealistisk med så mange biler i fremtiden

Re: Hvis alting skulle baseres på prognoser

Jeg kan umiddelbart ikke huske at E20 ud til Esbjerg var fyldt op med tyske nummerplader sidst jeg var på de kanter. Noget helt andet. Hvad var gennemsnitshastigheden mellem Esbjerg og Kolding før motorvejen kom?

12. dec 2014 12:38Forskere om trafikprognoser: Urealistisk med så mange biler i fremtiden

Billed dokumentation

Hvad er egentligt problemet med at få dokumentation for problemets løsning, tilsendt i en mail? Eller er dette med studieture ud i det blå, en normal fremgangsmåde? Man kan ikke lade være med at tænke tanken, Italien, teknisk inspektion dernæst facit... Mvh.

4. nov 2014 10:08IC4 slår nu også revner ved motoren

Ø-drift med diesel og udborede fjelde

Har man røgrensning på dieselværkerne deroppe? Kunne umiddelbart ikke finde noget på SEV sin hjemmeside. Er man færdig med at bore efter vand, til det nordlige vandkraftanlæg? Hvor man ikke har nedbør og vandmængde til projekteret drift. Var Færøerne et amt, havde Rigsrevisionen deres eget kont...

16. aug 2014 9:52Kronik: Fremtidens energisystem er her allerede

Lødighed

Østersøen er da et stort område. Sidste jeg fiskede der var der ualmindeligt stendødt på andre områder end det danske. Dengang ytrede de danske biologer at den danske torsk var overfisket. Dog var der svenske skibe som fiskede torsk i dansk farvand. EU er så cool... Mvh.

16. jul 2014 12:03Torsken er voldsomt presset i danske farvande

Re: DSB lyver

Jamen der tager du da helt fejl. Det gik da meget godt. Indtil offentligheden fik styr på den krølle. Så nu brygges der på en ny krølle på halen. Sådan har IC4 jo været hele vejen igennem. Lige fra den første indvejning til manglende dokumentation for bremseevne. Små og store og helt komplette lø...

2. jul 2014 9:22Atkins kendte til revner i IC4-togenes akselkasser

Re: Fakta

Det er helt korrekt. Smolttiden skal med.. Formiddagens laks. Gennemsnitsvægt 5.6 kg. Ca. 14 måneder i søen. Mvh.

30. jun 2014 15:14Superlaksen Frankenfish er i topsikret fængsel på 25. år

Fakta

Dagens opdrætslaks har nået de 5 kg i vægt efter 18 måneder. Faktum så er den allerede slagtet før den når de 18 måneder. Lidt underligt at man gerne vil have en genmodificeret laks der bruger længere tid på at opnå vægten. Mvh.

30. jun 2014 12:12Superlaksen Frankenfish er i topsikret fængsel på 25. år

Opdrætslaks

Dagens opdrætslaks har 18 måneder om at nå sin slaktevægt... Men det ved i jo udmærket godt... :-) Mvh.

29. jun 2014 13:38Superlaksen Frankenfish er i topsikret fængsel på 25. år

Dimensioneret korrekt

Denne anmodning fra Trafikstyrelsen må da være forkert. Alternativet er at styrelsen vitterligt er gummistempel uden indblik i tingenes tilstand. Det er vist nok på tide med en ny direktør i styrelsen. Passer da meget godt med at udløbsdato er 1 juli... Mvh.

21. jun 2014 9:07DSB kasserer IC4-togenes hjul fire gange så hurtigt som IC3's