Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Poul Andersen

Poul Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Stråling og afskærmning

Den københavnske letbane kommer til at gå tæt på Herlev Hospital og Glostrup Hospital - kan der forventes problemer her?

18. okt 2015 9:36Hospital skal beskyttes mod stråler fra letbane

DN

DN er blot en NGO (af mange) - men de forsøger at tiltage sig magt og troværdighed, som om de var en offentlig og anerkendt myndighed -- DN kan og må selvfølgelig have deres synspunkter - men de har ikke eneret på at vide/bestemme, hvad der er det rigtige at gøre og at have de rigtige meninger/sy...

21. jul 2015 15:53Kritik: Regeringen handler med uerstattelig natur som var det Hjallerup Marked

Fælles ansvar

DN fremturer med deres urealistiske krav. De ønsker begrænsninger på store dele af det danske areal (bl.a. landbrugsareal). Samtidigt ønsker DN at stille store krav til ejerne mht vedligeholdelse - for jernes regning!

20. jul 2015 12:28Danmarks mest værdifulde natur får lov at forfalde

danske raketter

nu må det emne snart være uddebatteret ? har det virkelig så stor generel interesse, at det kan 'bære' flere artikler ugentligt?

12. jun 2015 10:06Overblik over det danske raketkapløb: Tre hold kæmper for at nå rummet

varmepumper og afgifter

Politikerne bør følge forslaget fra Dansk Fjernvarme - frem for at love små, symbolske tilskud til varmepumper ('valgflæsk'?) Så vidt jeg har forstået, er det primært afgifter (PSO m.fl.), som gør, at det sjældent kan betale sig at anvende varmepumper? Det ser bl.a. ud til, at det på nu...

12. jun 2015 10:02Regeringen: Klimaet får 20 nye millioner om året - måske til store varmepumper

Re: Insektcopulation!

ja de defekte bremser får travlt :-) hvordan mon de vil tilbagekalde de 1 mill cykler?

30. apr 2015 9:35Forhjul kan blokere: Over én million cykler med defekt tilbagekaldes

Re: Hvis du vil vide mere om T2 Lite vs DAB+

det må da være bedre at modernisere FM systemet og vente 10-15 år med at skifte teknologi - og undgå milliard-investeringer i forældet DAB/DAB+ teknologi/udstyr - totalt se er det kun få lande der har besluttet DAB. Derfor er udvalget af DAB modtagere ret begrænset - der er for lille marked og de...

30. mar 2015 10:22Svenskerne sår tvivl om fremtidens DAB-radio

DSB materielkapacitet

jvf Berlingske (12/3, side 8): "DSB er dog ikke forpligtiget til at indsætte kapacitet ud over sin faktiske materielkapacitet" det er da noget af et forbehold :-)

12. mar 2015 9:48Togaftale: Forsinkelser kan koste DSB kontrakten med staten