close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Albert Nielsen

Albert Nielsens billede

Kommentarer

Re: Småmønt

Hvordan fandt du lige netop den sammenligning relevant, Albert? Beløbets størrelse. Derimod er det langt billigere at vedligeholde Rundetårn, så det nævner jeg ikke.

22. jun 2017 13:49 EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig

"Du får mig ikke til at sige,

"Du får mig ikke til at sige, at nu går vi ind for en model, som giver passagererne ringere forhold" "at sige" er kernen i budskabet. Virkeligheden ser vi stort på.

22. jun 2017 13:41 LA om tog-rapport: »Du får mig ikke til at sige, at vi vil have dyrere togbilletter«

Fra artiklen

"Landets mest frygtede revisorer hos Rigsrevisionen" Hvorfor er de frygtede? Kan de sende de skyldige i fængsel? få dem afskediget i unåde og uden pension? vel at mærke uden at de straks får et givtigt ben andetsteds i statsapparatet? Er det så forfærdeligt at skulle sige "vi beklager dybt"? i...

22. jun 2017 13:24 Milliarddyrt salg af vaccineproduktion kulegraves af landets skrappeste revisorer

Hvad ville koste mest?

hvad ville det have kostet (eller givet som gevinst), hvis man simpelthen havde afskediget alle medarbejdere, lukket SSI og havde udstykket det betydelige (vel o. 80.000 kvm) og attraktivt beliggende areal til opførelse af boliger?

22. jun 2017 13:19 Milliarddyrt salg af vaccineproduktion kulegraves af landets skrappeste revisorer

Åh herregud da

Det er jo bare bestøvningen af frugttræer og andre afgrøder, som er truet. Det koster næppe meget mere end nogle få milliarder kroner, hvis bierne uddør. De mange sideeffekter på insekter og dyr er ikke undersøgt, så dem kan vi ignorere. Sprøjt muntert videre med nikotinholdige midler.

21. jun 2017 14:35 Hver femte danske bifamilie er død

Det uhyggelige ved Nord Stream 2

Det uhyggelige ved Nord Stream 2-sagen er, at Tyskland er parat til at sælge EU til Rusland for de sædvanlige 30 sølvpenge.

21. jun 2017 14:31 Moderne undersøisk skattejagt baner vejen for Nord Stream 2

Re: Er der en fidus jeg ikke har set?

Hvorfor er det lige ved privatisering at man får det både bedre og billigere, samtidig med at en virksomhed tjener på det? Forventningen er, at en privat virksomhed er så meget dygtigere til at drive foretagendet end en offentlig organisation, at der bliver økonomisk rum til såvel profit so...

21. jun 2017 13:37 Det med småt: Frit togmarked rammer passagererne

Småmønt

10 mia. Euro er næsten intet i sammenligning med f.eks. EUs årsbudget og mindre end hvad Danmark alene bruger på indvandrere, som nægter at rejse hjem igen.

21. jun 2017 3:05 EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig

Oh rædsel!

ny rapport fra McKinsey - skriiiiiig! Hvor mange milliarder mon deres nye rapport vil ende med at koste pga. de sædvanlige urealistiske forudsætninger?

21. jun 2017 3:02 Regeringen vil sende S-togsdrift i udbud

Heldig redning

Sikke et held for Banedanmark, at det bare drejede sig om noget så småt som en ulovligt anlagt vej og ikke om at male et hus blåt, for så var de endt i fængsel, med krav om at fjerne vejen.

21. jun 2017 2:47 Landsret redder Banedanmark: Skal alligevel ikke fjerne vej