close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Albert Nielsen

Albert Nielsen

Kommentarer

Re: Robotter?

Hvad er det nye, og hvorfor kaldes de små selvkørende vogne for robotter? du må være taknemmelig for, at de ikke kaldes droner. dybt suk!

10. dec 2017 16:16 Amazons robotter overtager arbejdspladser i detailhandelen

Sikke et held

Det er da godt at vide, at det bare "var en fejl, at resultatet af en rapport om de fremtidige støjgener omkring Flyvestation Skrydstrup ikke blev fremlagt" og at data ikke helt bevidst blev holdt skjult. Ministerens troværdighed er lige dykket 10 point til -46.340.

8. dec 2017 22:17 Minister om kampfly: »Vi vurderede, at støjbelastningen kunne bringes ned«

En forøgelse på 20% lyder voldsomt

men 20% af hvad? Risikoen er der, ingen tvivl om det, men der er tale om en forøgelse fra 55 tilfælde af brystkræft pr. år til 68 tilfælde pr. år pr. 100.000 kvinder. Hvis kvinder af frygt for den forøgede risiko vælger ikke at bruge hormonbaseret prævention, hvilke risici afløser så de +0,01...

7. dec 2017 14:43 P-piller øger risikoen for brystkræft med 20 procent

So ein Ding

So ein Ding müssen wir auch haben. Det er en grotesk ide, når forskning er blevet prioriteret lavt og bevillinger beskåret.

5. dec 2017 20:35 Nobelpriseufori dominerer regeringens nye forsknings- og innovationsstrategi

Smak!

At IC3-toget i Langå efter mere end 1½ år endnu ikke har fået installeret det nødvendige udstyr til ERTMS er et vink med et cricketbat om at problemerne er af en sådan art, at det er tvivlsomt om projektet nogensinde bliver gennemført, uanset hvor mange penge, der spildes på det. Når det har tag...

5. dec 2017 14:24 Budget på 23 milliarder: Skal Danmark trække i nødbremsen til nye togsignaler?

Re: Katapultstart: hvor stor passagerbelastning?

G påvirkningen afhænger af kraft gange vej. det er jeg udmærket klar over, men det jeg håbede på at få, var konkrete værdier fra de, som mener, at en katapultstart af et større passagerfly er en realistisk mulighed. Man kan sagtens forestille sig et flere kilometer langt kabeltræk eller en...

4. dec 2017 17:45 Læserne har en løsning: Katapult til elektriske passagerfly?

Katapultstart: hvor stor passagerbelastning?

Hvis man forestiller sig, at et elektrisk passagerfly katapultstartes, hvor stor bliver så belastningen (G) af passagererne?

4. dec 2017 14:37 Læserne har en løsning: Katapult til elektriske passagerfly?

Re: chemtrails !

chemtrails og haarp Hermed gjort. Fortalerne for chemtrails og haarp er nævnt i bibelen: de fattige i ånden.

3. dec 2017 19:55 Kunstige skyer skal nedkøle Jorden

Re: Var de ikke noget lignende......t

Lomborg foreslog med sky genererende skibe i 2009. Jo, men eftersom Lomborg foreslog det, vil de hellige gøre alt andet end det. Klimakirken har lyst Lomborg i band.

3. dec 2017 19:53 Kunstige skyer skal nedkøle Jorden

Den eneste realistiske løsning

Den eneste realistiske løsning på CO2-problemet er at uddrage CO2 af atmosfæren, sådan som det er gjort i mere end 75 år og bruge det uddragne i industrien hhv. omdanne det til kalksten, som jeg gentagne gange har beskrevet det (med links til videnskabelige kilder), f.eks. her: https://ing.dk/ar...

3. dec 2017 19:49 Kunstige skyer skal nedkøle Jorden