Albert Nielsen

Albert Nielsens billede

Kommentarer

Re: "America First" forbud

Har du nogle kilder som bekræfter dette ? "Forbuddet omhandler ni flyselskaber: Royal Jordanian, EgyptAir, Turkish Airlines, Saudi Arabian Airlines, Kuwait Airways, Royal Air Maroc, Qatar Airways, Emirates and Etihad Airways." http://www.b.dk/globalt/eksperter-saar-tvi...

23. mar 2017 20:16 Elektronikforbud kan udgøre sikkerhedsrisiko

2016-2031 er 15 år

5 milliarder kroner fordelt jævnt er næsten ingen penge i betragtning af, at bruttofiskalproduktet (summen af alle skatter og afgifter) i samme periode vil være i størrelsesordenen 12.500 mia. kr.

23. mar 2017 20:08 Økonomisk vismand: Nordsøaftale kan give Mærsk skatterabat på 5 milliarder

Nøgternt set

Nøgternt set er det da fuldstændig ligegyldigt om vi lever i et rigtigt fysisk univers eller blot er deltagere i en computersimulation. Vor opfattelse af verden er den samme og vi lever og dør ens i begge muligheder. Det er værd at erindre, at når man er død er man død, uanset om nogen har slukk...

23. mar 2017 19:59 Eksisterer vi kun i en computersimulation? Debatten er blusset op på ny

For det fjerde

er terrorister måske intelligente nok til først at rejse til et andet land i fly, bil eller bus, for derefter at flyve til USA.

23. mar 2017 2:06 Elektronikforbud kan udgøre sikkerhedsrisiko

For det tredje

For det tredje kan der blive kaos i ankomstlufthavnen, når passagererne skal åbne deres kufferter for at undersøge, om deres tablets, bærbare computere og kameraer stadig er i kufferterne og derefter - specielt fra visse afgangslufthavne - skal anmelde et væld af tyverier.

23. mar 2017 2:03 Elektronikforbud kan udgøre sikkerhedsrisiko

Re: Gratis?

"Når prisen går mod nul går efterspørgslen mod uendeligt" Men prisen går jo ikke mod nul, fordi man ikke skal betale penge for en rejse - du regner næppe din tid for at være værdiløs.

22. mar 2017 20:41 Transportminister: Enklere takstsystem medfører dyrere billetter

Re: Klart.

Om det er en politimand der indriver de bøder du omtaler Jeg nævnte blot et par ud af hundreder af tilfælde af korruption. Her i Sydamerika ved vi, hvad korruprion er. I sammenligning er Danmark et paradis.

20. mar 2017 2:58 Kaos i Havarikommissionen: Chefen fredes - tre medarbejdere tvangsflyttes

Re: Hvis vi har 30-100 år....

Så kan vi jo sætte næste ejers ejendomsskatter og forsikringer i de områder der rammes ekstremt højt- Så fraflyttes områderne i takt med folk dør. Det lyder nemt, men er det næppe, idet forslaget har nogle problematiske implikationer. Næsten alle ejerboliger i Danmark er lånefinancierede....

17. mar 2017 20:22 Kronik: Havet skyller ind over Danmark – hvad gør vi?

Hvor mange

Hvor mange mænd med en grøn og en rød lampe kan man få for 20-30 milliarder kroner? Det ny signalsystem ligner en farce på linie med IC4.

16. mar 2017 20:35 Nye problemer i Danmarks største jernbaneprojekt: Forsinkelser, lappeløsninger og en ekstraregning

Som der står i artiklen:

Som der står i artiklen: "Mærsk er med i nyt forsøg, der skal undersøge effekten" Det betyder, at Mærsk er med i nyt forsøg, der skal undersøge effekten. Først når forsøget er afsluttet, ved man om det duer eller ej.

16. mar 2017 4:33 Roterende sejl skal mindske skibsfartens brændstofforbrug