Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Claus Berthelsen

Claus Berthelsen

Kommentarer

Re: Staten

og ydede samme beredskab ikke hjælp ifm. svenske naturbrande sidste år? De skulle i hvert fald være udstyret med det rigtige udstyr. Det er vel kun godt, man kan samarbejde med Sverige i internationalt regi og så med det lokale grønlandske beredskab i nationalt regi.

13. aug 2019 19:16Grønland beder Danmark om hjælp med naturbrand

Staten

Grønland beder det statslige beredskab om hjælp.

13. aug 2019 10:17Grønland beder Danmark om hjælp med naturbrand

Re: Hvorfor....

de bliver teknisk handicappede og ude af stand til at klare de mest basale, tekniske problemer selv Der er nok en grundlæggende uenighed om, hvad der er de mest basale, tekniske problemer, alt efter om man spørger folk, der elsker teknik og en udfordring og så folk, der bare gerne vil bruge...

9. aug 2019 10:26Igen-igen: Apple spænder ben for uafhængige reparationer

Re: Køb nu.. forhelvede.. et

Det er normalt at blive irriteret over betjeningen når man skifter styresystem. Problemet er, når man stadig er irriteret efter tilvænningsperioden. Jeg er ikke specielt imponeret over iPhone, men de er lykkes med en betjenning, der er rimelig nem at gå til for almindelige mennesker. Jeg sk...

9. aug 2019 10:14Igen-igen: Apple spænder ben for uafhængige reparationer

Re: Køb nu.. forhelvede.. et

skifte den nys indkøbte Samsung til ~1600 kr. ud med en 10.000 Kr. Iphone. Så ville det nok blive en iPhone 8 til ca. 4.000 kr.

8. aug 2019 20:31Igen-igen: Apple spænder ben for uafhængige reparationer

Re: Køb nu.. forhelvede.. et

Vi købte en Samsung A40 i stedet for en iPhone for at spare penge, men har efterhånden fortrudt det. Det er i småtingsafdelingen, men man bliver lettere irriteret over betjeningen af den.

8. aug 2019 18:21Igen-igen: Apple spænder ben for uafhængige reparationer

Re: Der er noget menneskeligt og

så længe mobilnettet er i drift, kan de fleste vel i nogen tid modtage radiofoni via deres mobilos? Eksempelvis har der været udfald på TDC’s net i dele af Storkøbenhavn, hvor det ifølge TDC potentielt har forårsaget udfald på 2G-, 3G- og 4G-netværket.

23. jul 2019 11:33Manuel fejl slukker strømmen i København

Nyt design?

Nu er der vist ændret design på siden igen - og ikke til det bedre. Blot mere hvidt og mere spildt skærmplads. Farvevalget er også ualmindeligt afdæmpet og trist. Især den øverste menulinje.

20. jul 2019 12:01Ingeniøren får PLUS-indhold

Re: Man kunne f.eks. starte med

Er det at producere grøn strøm ikke en af de mindste dele i ligningen efterhånden? Det er den internationale transport, der vejer tungest i Danmarks kultveilte regnskab grundet de mange skibe under dansk flag. Danmark kunne nærmest komme i mål i morgen bare ved at udflage skibene /s

20. jun 2019 14:23Regeringsforhandlinger sætter historisk klimamål – men ingen ved endnu, hvordan det skal nås

Re: Tåbeligt

Jeg har som fodgænger ikke noget problem med at se (eller høre) dem. Og de gange jeg har taget en tur på el-løbehjul, så er det mig, der er blevet overhalet af cyklister, selvom jeg triller de 20-21 km/t. Det var ikke den oplevelse, jeg havde ved en gåtur i Indre By forleden.

13. jun 2019 15:03København vil sætte loft over mængden af el-løbehjul i bylivet