Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

jens kristiansen

jens kristiansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

lokalt vandkraftværk på fabrikken i USA.

Leipzig er vel i Tyskland, så lokal kan vandkraftværket da ikke være, hvis det ligger i usa

5. nov 2016 20:21BMW samler sine elbiler med håndkraft

Landegrænsens magiske indflydelse på mængde af sol-indstråling ?

Nord-tyskland er i top 5 med højeste solindstråling. Jo længere mod vest man kommer f.eks øen Sild er der markant højere solindstråling end i denne top 5. https://www.pv-log.com/solarkarte Underligt at Tønder kommune skulle være så "mørk" i denne artikel, når det åbenbart på sydlige side af græ...

29. okt 2016 10:27Grafik beviser det: Jylland ER mørkest - samt koldest og vådest

Lastbil-kørefast vej i bund

Grundvands-problem er der stadigt og vejen og sokkelbund - skal vel støbes/funderes. Stålrørs-tunnel kan det samme..og lige så hurtigt.

14. mar 2016 14:40Video: Lynlås-truck bygger tunnel på en dag

Hyppighed af produktion? AirLiquide må regne..

Der kommer et nyt kabel fra Niebull, Tyskland til Esbjerg(vestkystkabel) - politisk beslutning mangler.. http://www.tennet.eu/de/netz-und-projekte/... http://energinet.dk/Flash/Forside/index.html (Klik på forbindelser til udlandet.) Vindmøllestrøm vil der være rigeligt af, også fremover. .

9. mar 2016 20:01Fabrik i Hobro omdanner vindmøllestrøm til bil-brint

Re: same old story...

Meget af dykningsarealet i DK vil allerede i den økologiske dykningssæson nummer to give et udbytte, der er mindre end den udsåede mængde. Dokumentation/ henvisning ?

24. mar 2015 12:52WHO advarer: Roundup kan være kræftfremkaldende

Skal først bygges

»Vi ser jo, at det suverænt største biogasprojekt i Tønder er gået i gang helt uden anlægstilskud. Det er en interessant udvikling,« siger hun. Måske derfor byggepladsen pludselig er stoppet og tømt, for aktivitet ?

4. okt 2014 15:15Endelig rykker biogassen med investeringer på 1,5 milliarder

reduktion 70 % ?

Lyder utroligt, da der i verden er mange ventilatorer og man nu pludselig kan reducerer forbruget så markant. Ventilatorvinge-udformning må da have været op til vurdering siden 1970..

30. mar 2014 20:36Nyt vingeprofil rundbarberer elregningen

Det er turboen der giver momentet - ikke dieselteknologien

En dieselmotor har markant større moment ved lavere omdrejninger end en benzinmotor. Derfor er der interessant om denne motor har samme kvalifikationer ved lave omdr.

9. jan 2014 9:15Mazda øger benzinmotorernes kompression: Farvel til tændrøret

RE: Oplagt mulighed.....støjmåling

Man kunne vel også måle ved sidste nye vindparker, måle støj ved nærmeste bolig, og bede ejerne af vindparken stoppe møllerne, og så måle igen...Vindretning og hastighed kan jo forudsiges..

13. dec 2013 21:06Regering lover årelang kulegravning af vindmøllestøj

Først 2 år nu 3 år..

Undre mig over hvorfor undersøgelsen trækkes i langdrag. Hvad er det der tager så lang tid ? eller er der kun en person til at lave undersøgelsen ? 3 år plus x antal halve år, til forsinkelser og at diskuterer og konkludere på resultatet..... Det er ikke ok, for ingen af parterne

12. dec 2013 12:35Regering lover årelang kulegravning af vindmøllestøj