Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Materiale

Nu vi er ved det, man kan måske prøve glasfiber :-) Eller hvad med beton? Husker de legendariske Avance Concrete. BN Elektronik havde da vist også nogle hjemmebyg højttalere i marmorplade, så vidt jeg husker. Men jeg bor på 3. sal uden elevator, så den slags ville jeg aldrig kaste mig ud ...

20. mar 2014 0:47En læser har bygget sin egen kopi af Højttaler Q113. Lær af hans erfaringer

Re: Nemt at se forskel

Forskellen er så at jeg IKKE er journalist og derfor ikke nødvendigvis forventes at kunne stave og sætte komma'er. Du angriber journaliststanden i din kommentar. Så må du også regne med, at en journalist slår tilbage. Tag en tudekiks, og kom videre.

20. mar 2014 0:26Software skriver sportsreportager lige så godt som journalister

Eller måske "rotationsmotor"?

Det kan godt være jeg spørget dumt, men mon det er "rotationsmotor" der menes? Altså samme princip som en Wankel motor? Jeg mener, alle motorer roterer jo i en eller anden forstand :-)

17. nov 2012 15:33Uno-motorcyklens opfinder er tilbage med larvefodsskateboard

Derfor?

Mon ikke det er for at hæmme lugten fra nedbrydningen af bakterier? Et supplement til brugen af deodorant? Om det så virker er jo en anden sag.

16. sep 2012 2:51Nanosølv - er det farligere end almindeligt sølv?

Re: Det var godtnok nogle store piller......

Med en 30C-opløsning skal patienten statistisk set spise 1041 piller (hvilket beløber sig til en vægt svarede til Jordens masse) WikiP siger ca 6x10 i 24. kg og så divideret med 1041. Eller er det mon ikke 10 i 24. antal piller......som jo har en veldefineret masse... Der står altså 10 ...

23. aug 2012 0:31Homøopati virker ikke

Guru Meditation???

Det var pokkers. Jeg har aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at itst.dk websitet kørte på en Commodore Amiga ;-) Iøvrigt virker linket fint nu!

28. jun 2012 20:57Professor: 800 MHz-licenser cementerer TDC's position

Re: Det er da vist en gammel nyhed ...

Nyheden er da, at det er indbygget i tapet. Det kan da ikke være så svært at forstå.

2. jun 2012 11:13Nu kommer tapetet, der blokerer wifi-signalerne

Kønsdiskriminering

Vores dronning besøger jo jævnligt Grønland. Hvad med, i ligestillingens navn, at lade det skifte navn til "Hendes Ø". Men den er grønlænderne måske ikke helt med på?

12. apr 2012 20:25Avis: Omstridt ø vil blive delt mellem Danmark og Canada

Danglish

Det er vist kun her i vores egen andedam, at vi med vanlig Jantelovsmentalitet er sådan efter Herr Slaftahl. I de engelsktalende lande er man efter sigende ikke nær så kritiske. Iøvrigt mener jeg at Canada bør ødelægges ;-)

12. apr 2012 19:53Avis: Omstridt ø vil blive delt mellem Danmark og Canada