Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Roger Duprat

Roger Duprat

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Einstein contra Steven Spielberg

Tusindårs Falken er bevægnet med to quad-missie Arakyd ST2 concussion missile tubes, ikke lasere. Den har også 2 Corelliske AG-2G firlinge-lasere - dem som Han og Luke pløkker Tie-fightere ned med, efter at de er undsluppet fra Dødsstjernen. Man kan se at det er laserkanoner fordi skuddene b...

21. feb 2013 0:44Laserkanon skal gøre det af med farlige asteroider

Re: 7 minutters flyvetid

Kunne man ikke sætte en lille solcelle på og få uendelig flyvetid så længe det forgår i lys? Det tager tyve minutter at lade batteriet op til syv minutters flyvetid, så det tvivler jeg på.

17. feb 2013 23:37Svenskere bag open source-drone, som du selv kan bygge videre på

Re: Über!

Okay, heller ingen småkager, så. Men....så SE dog på den! Den praktisk talt TIGGER om at kunne gå. Og der skulle ikke mange graders bevægelsesfrihed på benene, før den kunne vralte afsted med en snes meter i timen.

16. feb 2013 18:30Se hvordan polarstationen Halley VI letter sine hydrauliske ben

Über!

Men hvorfor kan den ikke gå selv?

16. feb 2013 11:44Se hvordan polarstationen Halley VI letter sine hydrauliske ben

Re: Ikk så ringe endda!

Faktisk ret utroligt at et lille land som DK kunne smykke sig med den titel, er ret stolt selvom vi nu har mistet titlen. Og stolt burde du som skatteyder også være. Det er nemlig dine penge, der har købt den ærefulde titel.

11. feb 2013 21:52Vestas mister sin titel som verdens største vindmølleproducent

Gammel mad

Pakningerne skal helst kunne holde madvarerne friske i 3-5 år. Hvorfor det?

9. feb 2013 21:22Velbekomme! Sådan spiser en astronaut

Folk vil narres

Hvis man køber det billigeste skrammel, får man det billigste skrammel, hvad enten det er broer, tog eller oksefars. Forbrugermagasinet Tænk kommer med metronomisk regelmæssighed til den modsatte konklusion, omend jeg tvivler på de checker broer. IC4-togene, for nu at tage et helt tilfældigt...

9. feb 2013 7:02Ikke noget naboen ikke ville bryde sig om...

Re: Fukukshima katastrofen

Sandheden er at det er utroligt svært at afgøre og nok slet ikke muligt at afklare fuldt ud. Ja, Greenpeace har fundet et nyt omkvæd. Før i tiden skortede det ikke med skråsikre dommedagsprofetier, men nu hvor Greenpeace's drømmescenario - en kernenedsmeltning - faktisk er gået i opfyld...

5. feb 2013 8:10Replik: Uran-fantasi i Ingeniøren

Re: I gamle dage...

Lad os nu komme videre, jeg foreslår massiv forskning i samfundsudvikling uden økonomisk vækst. Lur mig om ikke der vil være eksportmuligheder i den slags know-how... Det er det dummeste jeg nogensinde har hørt.

28. jan 2013 11:58Den skæggede fysiker