Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Mikkelsen

Thomas Mikkelsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Har altid elsket disse

Har altid elsket denne bygning fra jeg kom der som barn for mere end 35 år siden til nu. Den rå arkitektur hvor de fantastiske både står skarpt i det store rum. Godt at man ikke bare kan lade være med at vedligehold bygninger så de forfalder og regner med at affredning er en formsag.

20. dec 2017 9:37Styrelse: Vikingeskibsmuseet skal renoveres

Droner er der da der nok af

Der er da nok af droner, hvis de konvertere f.eks. F16 som de har gjort her http://www.militaryaerospace.com/articles/... og udstyrer dem med AI. Så flyver operatørerne "dronen" ud til kamppladsen og lader AI overtage kamphandlingen. Her er rækken af "droner" http://www.armchairgeneral.com/forum...

10. aug 2016 11:09Kunstig intelligens overvinder kampflypilot

Grønland

Jeg har nok misset det i alt skriveri om hvilken flytype der skal vælges. Men hvordan skal vi operere i Grønland og ville det ikke være mere sikkert at have et fly med 2 motorer hvis der skal flyves deroppe, nu med den øgede aktivitet der er for undergrunden i den egen?

7. jun 2016 13:58Analyse: Et tvivlsomt beslutningsgrundlag for Danmarks største våbenkøb

"Hyldevare"

Jeg så i sidste uge F18 Super Hornet kaster sig rundt over Roskilde, det så for resten godt nok pænt cool ud, hvad med at gå efter et Hyldevare der er afprøvet og ikke spilde penge på et næsten færdig fly?

4. jul 2014 13:41Motorbrand udløser flyveforbud til samtlige JSF-fly

Vinter, sommer, meget eller lidt

Det vel fint nok at den kører 325km eller 250km Syntes ikke jeg kan se hvor mange km en bus kører om dagen, er vel det den skal opfylde?

8. maj 2014 13:24Movia jubler: Vores kinesiske elbusser kører 325 km per opladning

Re: Så er missiler heller ikke dyrere

Artillerigranat kan nu godt ændre horisontal kurs http://www.youtube.com/watch?v=unU3i8ooMMo

9. apr 2014 9:46Den amerikanske flåde tester futuristisk Mach 7-våben

Triangulere

Er godt nok lidt rusten på hvad der er muligt i dag mht. at triangulere. Men fra min tid i Søværnet kunne vi triangulere på forskellige signaler, så hvorfor er det så svært her?

9. apr 2014 9:41Australsk fartøj opsnapper to gange syv minutters signaler fra forsvundet fly

Bliver lang dag på job.

For jeg skal da hjem og se youtube i aften. Og her sidder man med tårevædet øjne så en kollega kigger underligt på en :-)

31. okt 2013 9:07Calling Huntsville, Alabama.

Indbetaling opdateret

Jeg har nu forhøjet min faste overførelse til CSS med 50% til kr. 150,-. Det er hvad jeg kan gøre lige pt. Og ja hjemmeside trænger virkelig til en opdatering, sorry to say....

21. okt 2013 10:03Stor sponsor. Skal - skal ikke?