Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kai Withøft

Kai Withøft

Kommentarer

IQ-test?

IQ-test? Både Adelsteens drænrør og hendes mands omfartsvej er hul i hovedet. Her, lige før et valg, vil de gerne positionere sig med forslag, som de mener appellerer til DF's støtter. De kan ikke have høje tanker om DF-vælgernes IQ, men de bedømmer nok desværre situationen rigtigt.

25. apr 2019 17:12Genlæs lederen: Nej, nej, nej! Vi skal ikke bruge flere skattekroner på at teste drænrør

Panzersteuerung?

"»Det har tank-styring. Du vrider hjulene, så du kan dreje meget skarpere. På tysk hedder det panzersteuerung, og det minimerer vendediameteren,« siger han." Undskyld, men det lyder umiddelbart som noget vrøvl. Skulle der have stået noget andet?

30. maj 2018 10:30Dansk ingeniør bygger el-trike: Kan køre over 600 km på en opladning

Åbenlyse urimeligheder

Når ny lovgivning åbner op for åbenlyse urimeligheder, må den justeres hurtigst muligt, ellers mister offentligheden respekten for lovgiverne. De beskrevne forløb ender jo ud i det rene pjat. Så afgjort en ommer.

4. maj 2018 15:49Kameraer overvåger dig hver dag: Vi benyttede retten til at se med

Modvind betyder noget - også for motionsløbere.

Blot moderat modvind (10 m/sec) svarer til 36km/h. Hertil kommer så løbernes egen hastighed (måske 15-20 km/h). Det kan godt mærkes.

7. mar 2018 9:14Læg dig i slipstrømmen, og vind på ski

Er politikerne da bindegale?

Hvis artiklen ikke er en aprilsnar i utide, mister jeg den sidste respekt for DF. Det er simpelthen så uintelligent en beslutning, at man må rive sig i håret. Kunne man så i det mindste ikke hælde pengene direkte i en kloak og spare en masse arbejde?

16. feb 2018 8:57Genlæs lederen: Nej, nej, nej! Vi skal ikke bruge flere skattekroner på at teste drænrør

Meyer's partsindlæg

Han skriver: "hvis der skulle dukke nogle fortidsminder op, kan bygherren enten vælge at bygge et andet sted, .........Eller bygherren betaler for udgravningen, som sjældent er det fulde beløb." Sikken noget vrøvl. Bygherren kan da ikke uden videre bygge et andet sted, og det er også urimeligt a...

8. feb 2018 15:06Overpris på millioner: Bygherrer i København måtte punge ud for arkæologiske undersøgelser

Oprørende regler

Det er først nu gået op for mig, hvor urimelige reglerne på dette område er. Selv om ræsonnementet oprindelig var, at hvis en bygherre ved at grave i sin egen jord kunne komme til at beskadige "vores fælles kulturarv" skulle han bære ulemper og omkostninger i forbindelse med sikringen af denne "...

8. feb 2018 11:00Overpris på millioner: Bygherrer i København måtte punge ud for arkæologiske undersøgelser

Vi stemmer jo ikke på embedsmænd.

De ansvarlige fagfolk i sagen er ministeriernes embedsmænd, og de kommer ikke på valg.

29. jan 2018 16:38ANALYSE: Bevidste omskrivninger af sandheden og total inkompetence i salg af vaccinefabrik

Statistik og statistik

Jeg kunne godt ønske mig en præcisering af udsagnet: »Når man taler om tidlige dødsfald på grund af partikelforurening, så er der i gennemsnit tale om ti tabte leveår. Så det er altså virkelig betydeligt,« siger Steffen Loft, der leder Institut for Folkesundheds­videnskab på KU. Som et løsrevet...

19. jan 2018 16:34Brændeovne forurener fire gange mere, end de er godkendt til

Er udviklingen gået udenom Horsens?

45 private vandværker i Horsens kommune? Hyggeligt måske, men oldnordisk.

19. jan 2018 11:51Pris på vanddata sender forbrugere på dobbeltarbejde i hele landet