Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tonni Pedersen

Tonni Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Man kan lade være med at

Man kan lade være med at forlade sig på et så simpelt system med en pal der skal gå i indgreb i en tap uden en reel mulighed for at sikre at det er sket. Brug nogle låsesystemer der kan kontrolleres.

12. jan 2019 23:13Sikkerhedschef om løsrevet sættevogn: Umuligt at sikre, at den sidder ordentligt fast

Re: Jeg antager at......

Jeg mener at det er mange år siden at asbest blev fjernet fra bilernes bremsebelægning

26. dec 2018 21:28Medicinalvirksomhed tav gennem årtier om fund af asbest i babypudder

Re: Den perfekte verden EKSISTERER IKKE !!!

Jeg er fuldstændig enig i det du skriver. Det er dejligt let at sidde bagefter og være "Kloge-Åge" i stedet for at være realist.

6. jun 2018 1:27Krankollaps forsinker ny bro over Københavns Havn

60 år

At det skal tage 60 år at sætte hegn op, må være ment som en joke og ikke engang en god en. De kunne lige så godt have sagt at det gider vi ikke at bruge penge på. Selvfølgelig tager det ikke 60 år, hvis det er noget man prioriterer. Jeg vil mene at et hegn i strækmetal vil være den bedste og stæ...

20. jan 2018 21:14Transportminister: For dyrt at forhindre stenkast med hegn

ERTMS

Hvad med at vi bare droppede dette system indtil vi havde en vis formodning om at det virkede? Nu raver vi rundt med et system som ikke kan bygges ind i de tog som vi har, og ingen ved om det virker, når det er på plads.

30. nov 2017 23:11DSB må skrotte velfungerende eltog: Dømt for komplekse til nye signaler

Danske håndværkere?

Det er sjovt at nogle mennesker har en tyrkertro på at danske håndværkere er "åh så gode, og alle udlændinge er bare dårlige". Jeg har personligt oplevet virkeligt dårlige danske håndværkere, bla. da jeg for godt 30 år siden byggede hus oplevede jeg nogle meget dårlige håndværkere og jeg har også...

30. nov 2017 22:57Toiletvand direkte i Københavns Havn: Håndværkere hældte beton i kloakken og byttede om på rørene

Djøffer, Trafikstyrelse mm.

Hvor er det dejligt let at sidde og slynge om sig med selvopfundne påstande om mennesker der er uduelige, vil vise magt, vil i avisen og hvad der ellers er af underlige argumenter (vi må hellere flytte dem til Jylland, så bliver det meget bedre). Måske har Keolis og Letbaneselskabet overset kompl...

15. nov 2017 23:23Åbning af Aarhus Letbane udskudt på ubestemt tid

Fakta

Nu siger jeg noget som er helt hen i vejret, kunne det tænkes at rumænerne bare er dygtigere end os og har været i stand til at finde og udbedre fejlene på IC2 togene så de bare kører som planlagt?

11. nov 2017 2:34Gamle danske IC2-tog solgt til rumænsk jernbaneselskab

Re: Nu gætter jeg lige helt vildt ...

Jeg er fuldstændig enig med dig Thomas, hvorfor er det det eneste som der ikke er nogen, der ser som begrundelse. I stedet kommer der en helt hen i vejret sammenligning med DC3; jeg har svært ved at se hvad de har med sagen at gøre.

18. okt 2017 23:06Storebæltsbroens hemmelige rum får nye monorail-vogne

The never ending story.

Og den her diskussion kan fortsætte så længe at nogen gider lade batteriet eller hælde diesel på bålet. Elbil-entusiasterne (fanatikerne) alt efter temperament ser ingen anden udvej, og der er absolut ingen grund til at afprøve alternativer. Put et batterie i, så er alle dine problemer løst, det ...

29. sep 2017 23:13Herning Kommune vil have brintbusser: »Strøm kan jo ikke lagres i ledningerne«