Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Emil Olsen

Emil Olsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Open source

Fuldstændig enig i at det må være open source. Kan lige forestille mig hvordan det ville blive med et eksempelvis Apple produkt til at styre opvaskeren. Det kunne hurtig blive en dyr, mangelfuld og uddateret fornøjelse.

30. apr 2012 8:57Forsker: Behov for ny trådløs platform til hjemmeelektronikken

Leif

Dynamometer: Er det ikke mere pga. Friktion mellem vand og metaldele, mere end selve vandets bevægelse? - det er et skud i tågen for mig, er bare nysgerrig, har ikke praktisk viden omkring sådan en bremse!

29. mar 2012 19:04Spørg Læserne: Viser termometret rigtigt i blæst?

Re: Temperaturen stiger

Niels: Men er det ikke på molekylært plan? - og har Det overhovedet nogen praktisk betydning for et kviksølvstermometer med en aflæsningsskala sammenlignlig med en tommestok? Kan det ikke negligeres på niveau med et udsagn om at man kan bringe vand i kog ved at bevæge det med et piskeris?

29. mar 2012 17:51Spørg Læserne: Viser termometret rigtigt i blæst?

Chill factor

Uden at have andet end de regulære termodynamikfag på energilinien, vil jeg tro at det måler rigtigt i vind. Luftens temperatur er ikke anderledes fordi det blæser. Egentlig tror jeg termometeret reagerer hurtigere på temperaturskift når det blæser. Dit skur er nok varmere end altanen - øllerne...

29. mar 2012 16:45Spørg Læserne: Viser termometret rigtigt i blæst?

kcal i æbler

For lige at følge op på æblehypotesen: Der er ca. 52 kcal pr. 100 gram æble. 52 kcal * 3650 = 189800 kcal. Der går ca 7500 kcal på 1 kg fedt. Ud fra det vil man tage godt 25 kg på over 10 år, ved et æble FOR MEGET, hver dag. Det forudsætter jo at æblet altid indtages når ligevægtsindtaget er opnå...

5. sep 2011 9:27Ny gadget tæller de kalorier, du putter i munden