Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thorvald Johannes Pedersen

Thorvald Johannes Pedersen

Kommentarer

Re: Haha.

Der er to videoer. Jeg har ikke set den første, men jeg har set den efter teksten "Resultatet kan man se i en kort falsk reklame-video for Truckla, som Simone Giertz kalder sin nye Tesla pickup."

20. jun 2019 9:34Svensk Youtube-stjerne bygger Tesla Model 3 om til en pickup

Re: Haha.

Det er jo også kun for sjov hun har lavet reklamevideoen. Og det er da også lidt sjovt fundet på at købe en dyr Tesla, for så at gå igang med en vinkelsliber. Men resultatet er jo egentligt meget godt - så det er faktisk ret godt gået, samtidigt med at det er lidt sjovt.

20. jun 2019 9:04Svensk Youtube-stjerne bygger Tesla Model 3 om til en pickup

Haha.

Den er da faktisk lidt sjov, den reklamevideo.

20. jun 2019 8:31Svensk Youtube-stjerne bygger Tesla Model 3 om til en pickup

Hvide tage.

Jeg har set at IKO Enertherm har udviklet et isolerings og tagpap koncept, med hvid tagpap (IKO Carrara). https://be.iko.com/da/iko-carrara/ Det er et skridt i den rigtige retning. :-)

14. jun 2019 8:47Ny flise køler storbyens varmeøer

Lyder meget rigtigt.

Jeg kan som ingeniør godt genkende noget af dette. Ingeniørernes projektleder presser ingeniørerne fordi ingeniørbudgettet ikke er stort nok. Der mangler en generel større forståelse for at ingeniør projektet er vigtigt og derfor også skal prissættes derefter. Men problemet er jo ofte at bygherre...

14. jun 2019 8:42Kronik: Fem tegn på en usund kultur i byggebranchen

Aah ok. Når du siger de ikke

Aah ok. Når du siger de ikke nødvendigvis er mere miljøvenlige, hvad er de så lavet af?

14. jun 2019 7:09Toyota vil vise solid-state-batterier til elbiler næste år

Hvad er solid state batterier

Hvad er solid state batterier egentligt? Er det batterier med væsentligt mindre mængde kemi og dermed batterier, der er mere miljøvenlige, både på den korte og den lange bane?

13. jun 2019 16:19Toyota vil vise solid-state-batterier til elbiler næste år

El-biler og batterier.

Umiddelbart mener jeg også at ren el-drift er det bedste for lokal nul udledning. Lokal = på vejene. Det er nemmere at tage sig af forureningen ved produktionen af el, nogle centrale steder, end lokalt i millioner af små enheder. Og arbejde sig henimod at producere el på måder, der ikke forurener...

12. jun 2019 8:47Selskab bag eksploderet tankstation: Vi vil konkurrere med diesel i Danmark

Det er helt vildt meget. Jeg

Det er helt vildt meget. Jeg forestiller mig at en stor del af dette bruges til beton i byggeriet. En af løsningerne er at bruge mere træ i byggeriet. Især den del af bygningerne, der er over terræn, kan laves med bærende konstruktioner helt i træ.

14. maj 2019 13:21Umættelig efterspørgsel på sand er et problem

Jeg oplever det mest, i

Jeg oplever det mest, i forbindelse med at køre bil. Jeg har et par (Ecco) sko og når jeg bruger dem, får jeg ikke stød, når jeg stiger ud af bilen og skal lukke døren. Så har jeg et par Hanwag sko, der giver stød, i forbindelse med at køre bil. Jeg forestiller mig at forskellen ligger i sålen, f...

10. maj 2019 9:21Spørg Fagfolket: Hvordan modvirker man statisk elektricitet på kontoret?