Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Claus Pedersen

Claus Pedersen

Kommentarer

Re: Se røgen fra IC3

De nævnte strækninger er med i den meget visionære Togfonden DK. At de ikke er finansieret skyldes aftalebrud fra Dansk folkepartis side. De øvrige partier var klar til at finde midlerne.

1. maj 2019 23:10Gamle lokomotiver kan give 16 ud af 1.000 lokoførere lungekræft

Re: Ja og på Århus H holder der

Ja Århus H er slemt. Endnu værre var det da Y-togene kørte som oddergris. Der ville jeg nødig have været perronmanager.

1. maj 2019 22:10Gamle lokomotiver kan give 16 ud af 1.000 lokoførere lungekræft

Se røgen fra IC3

Når man ser et IC3 tog accelerere, så er det heller ikke småting der kommer ud af skorstenen. Vi kan i bund og grund takke politikerne der alt for sent fik afsat penge til elektrificering af vores jernbaner. Og så er projektet igen barberet ned så nordjylland og nordvestjylland er afskåret. "Vi s...

1. maj 2019 22:07Gamle lokomotiver kan give 16 ud af 1.000 lokoførere lungekræft

Re: Siden vi fik IC3-togene har

Strækningen vil formentlig blive betjent af lokaltog. Næppe stort passagerflow østfra, eller for den sags skyld nogen steder fra der vil kunne forsvare et IC 3 lignende system. Befolkningen, i hvert fald i Vestdanmark, er lige så stille blevet vænnet til at vælge toget fra.

5. apr 2019 18:07Borgmestre til Ole Birk: Billundbane vil afkoble Herning og Struer

I forvejen tager EON og

I forvejen tager EON og Clever sig godt betalt med kW pris på 5,50 kr. Så det er ingen billig fornøjelse at tanke strøm på motorvejen.

12. mar 2019 6:52Strøm til elbiler bliver langt dyrere end strøm til olieraffinaderier

Fjern også momsen på el-biler

samt grøn ejerafgift (symbolsk) og gør parkering gratis. Så skal I bare se der sker ting og sager. Men nej kommer ikke til at ske (som det skete i Norge) da Danmark er et fattigt lille land hvor befolkningen vælger politikere der ikke ser længere frem end nærmeste valg.

3. feb 2019 8:45Ugens debat: Afgiftsændringer batter ikke for salg af elbiler

Hvilke tog skal mon køre

Hvilke tog skal mon køre mellem Vejle/Langå og Struer og nord for Aalborg til den tid? Disse strækninger er vel pillet ud af el togs kabalen? Måske får Arriva gyldne tider med deres blågrønne skinnebusser.

25. okt 2018 16:11Fire togproducenter i spil til at levere Danmarks nye eltog

Klimaskeptikere

Interessant læsning af den ledende artikel, hvor drivhus effekten af CO2 anses for tvivlsom.

22. sep 2018 11:41Forureningsapostle bør tage toget

Re: Den almindelige bil, men større køretøjer?

Fremtiden vil måske vise at æraen hvor man hver især trak afsted med sit hjem på hjul slutter med fossil bilens endeligt. Det er simpelthen for energitungt.

19. sep 2018 20:38Island vil sætte en stopper for benzin- og dieselbiler

Udvendig solafskærmning

"I øjeblikket er man i gang med at justere på blandt andet solafskærmning og nattekøling" Store vinduespartier bør vel altid have mulighed for maximal solafskærmning i form af skodder eller markiser. Specielt i et byggeri der skal rumme patienter, der er lænket til en seng. Vi skal ikke langt syd...

16. aug 2018 10:52Varmeplaget supersygehus er bygget efter fortidige vejrdata: »Vi bliver udfordret, hvis der er somre med ekstremt vejr«