Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Henning Larsen

Henning Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: En ikke ubetydlig kultur forskel..

@Jesper Jensen Den regel gælder vist ikke for svenskeres kørsel i dk. Svenskere overholdet sjældent fart begrænsningen på køgebugt motorvejen..

7. okt 2019 17:50Stor undersøgelse: Over 15.000 svenske veje har for skarpe sving

Forskel

Så længe en god del af befolkningne i københavn, ikke kan se, eller er for dumme til at forstå forskellen på plast og andet affald. Så hjælper et forkromet genbrugsplan ikke noget. Eller også er de ligeglade..

24. aug 2019 21:47Kun 31 procent af københavnsk plastaffald bliver med sikkerhed genanvendt

Grønt græs

Der er forholdsvist stille om græsslåning. Der blir brugt tonsvis af brænstof på at slå græs, med maskiner som kun har simple eller ingen filtre. Kort græs er vel ikke livsvigtigt.

22. jul 2019 9:28Norsk rapport: Ferie i motorbåden er mere CO2-tung end flyvetur til London

Tanker om at tanke.

Jeg bor på 1. sal. i København, nærmeste parkering for bilen er ca 100m væk. Hvordan tanker jeg hjemmefra ? Skal jeg aftenen før køre bilen hen til en 20kVA ladestander, ca 1 km væk, og håbe der plads. Og så gå hjem en times tid, og så gå hen og flytte bilen igen. Kører ofte til fyn, til noget f...

10. mar 2019 23:39Efter flere forsinkelser: Tesla lancerer super-ladestationer med 250 kW

Gammel strøm

Nu er valgflæsket på vej ud igen Hvorfor satte borgmesteren det ikke igang, dengang han blev tilbudt et gratis anlæg for to år siden?

28. feb 2019 12:30Replik: Lad os sætte strøm til at nedbringe forureningen fra krydstogtsskibe

Ulovlige løbehjul

Heldigvis kører de på fortovet, så der er fred på cykelstierne :)

28. feb 2019 12:27Trods manglende tilladelse: Det vrimler med ulovlige el-løbehjul i København

Let nok

Man er da nødt til at bygge en letbane, eller kan bingo frank og co ikke få det til at se ud som at de gør en hel masse for miljøet, At budgettet og tidplanen skrider er glemt, når der skal klippes snor. Jeg har taget metro fra vanløse til lufthavnen masser af gange, og det tager ca 35 min, med m...

25. feb 2019 17:51Københavner-letbane vil blive langsommere end bilen

Vand

Er der nogen som vurdere om alt kvælsfot i de danske farvande kommer fra dansk landbrug, ellerkan kommer fra nogle de mange floder som udmunder i østersøen ? Kunne man få nogle tal på det ?

8. feb 2019 18:37Vandmiljø-rapport: Alle andre faktorer end kvælstof har kun minimal betydning

Letbaner

Få nu de letbaner væk fra veje og cykelstier og fortove. De fleste er politiske prestigeprojekter aligevel. Men det vil give mere plads til alle at banerne væk. Flere steder verden hænger eller kører de på en skinne over trafikken. Det vil være en meget bedre løsning.l

8. feb 2019 16:1921 ulykker på halvandet år: Bilister overser letbanetog i Aarhus

Borgerne eller rådhuset (enhedkommunisterne)

Det strider mod borgernes interreserer. Sjovt nok så bygger samme kommune et stort prestigeforbrændingsværk, så en stor del af affaldet i hovedstadsområdet skal slæbes henover rådhuspladsen. Og Rådhuset har brug for en masse reserede parkeringspladser, de indikere at de kører en del i bil. Det er...

25. jan 2019 16:10Høringssvar: Københavnerne vil ikke have regeringens mange motorveje