Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kurt Christensen

Kurt Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Siri er lavet af noget, som 5

At jeg tidligere påstod at Siri var afhængig af atomer for at eksistere var lidt metaforisk. Materie er nok et bedre ord. Og igen, hvis der ikke er noget der aflæser Siri som indlæseren tænkte, så er Siri blot en af 'tingene derude'.

10. aug 2019 13:35En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Siri er lavet af noget, som 5

Hardwaren kan hurtigt udelukkes som værende en del af Siri, i og med at al hardwaren består hvis fjernes, så hardwaren er blot den struktur Siri "bor" i. Så længe Siri er noget er hun en del af noget hardware. Med mindre man mener Siri er noget materieløst ånd.

10. aug 2019 12:33En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Nu tænkte jeg kun på

Gemmer du informationerne med en skriver, så er informationerne gemt, også selvom du ikke kan læse dem - og først får teknologien til at gøre dette, mange tusind år efter. Det kræver at informationerne er er i en stabil form, og at en aflæser opdager dem. Ellers er det blot en del af universet. ...

6. aug 2019 7:05En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Nu tænkte jeg kun på

Ja, som Poul-Henning svarede: Man kunne i stedet lagre den information Siri består af, ved at sende den som et radio-signal [fotoner] frem og tilbage mellem f.eks Jorden og Pluto, eller som lysglimt [fotoner] i et langt fiberkabel. Og derved er information blevet fotoner. Disse skal forst...

4. aug 2019 10:39En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Noget

Det er muligt at hænge informationsmængden 1 bit op på en fysisk konstant. 1 bit er således en 2-dimensional struktur med et areal der er lig et Planck areal dss. at den kvadratiske kantlængden er lig en Planck længde som er 1.616255(18)‧10⁻³⁵ m. Ifølge det holografiske verdensbillede. Kan...

1. aug 2019 14:49En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Noget

Hvis information er noget i sig selv er det også noget uden atomerne til at bære dette. Desuden kræver det atomer med egenskaben at kunne kalde noget fra en helhed for information.

1. aug 2019 8:21En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Noget

Siri er atomer sat sammen så de kan indeholde informationer som kan aflæses af en informationsaflæser, der også består af atomer. Dem der mener Siri kun er informationer, hvor er/var Siri før hun opstod af materien?

31. jul 2019 21:14En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Når nu i har bragt denne

Når nu i har bragt denne artikel igen, kunne i så ikke rette stavefejlen i overskriften? 'Idag' - Suk!

21. jul 2019 12:22Idag er det møllens fødselsdag: En flok amatører blæste liv i vindkraften