close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kurt Christensen

Kurt Christensen

Kommentarer

Re: Skøn blog

Ligger mælkevejen nogenlunde i midten af universet eller ligger vi i en udkant? Enhver observatør observerer at han er i midten af universet. Og vi kan ikke se længere tilbage end til universet blev 'gennemsigtig'. Ca 13 milliarder lysår. Da alle steder udvidede sig lige hurtigt ...

21. jan 2018 15:08 Hvilke beviser har vi for sorte hullers eksistens?

Re: Det har ingen betydning

Det nytter ikke at Danmark alene laver regler , hvis ikke samtlige nabolande følger trop, fordi så er det lige som spildt, for partikler kender ingen grænser Der er to argumenter i dit skriv. Det første er fint nok. Men det andet hænger lidt. For nogen gange skal man gå foran som det gode...

21. jan 2018 10:29 Brændeovne forurener fire gange mere, end de er godkendt til

Re: Kunne vi ikke snart.

Det er vel kun de gravitationsbølger der opstår på den anden side af grænsefladen vi observerer. hvis der opstår sådanne bag synsfeltet af et sort hul kan vi jo ikke måle dem. Lidt som hvis vi klipperen spændt elastik over, så er det kun den del der rammer os vi mærker.

20. jan 2018 16:46 Hvilke beviser har vi for sorte hullers eksistens?

Re: Kunne vi ikke snart.

Gravitationen kan tydelighvis gøre dette Eftersom gravitation forklares som en krumning af rummet ville det være rart hvis du kunne beskrive hvad det er der undslipper det sorte hul. Tilsyneladende undslipper ikke engang rummet hvis det kommer for tæt på.

20. jan 2018 15:19 Hvilke beviser har vi for sorte hullers eksistens?

Re: Problemet for Ferrari og andre super biler

En Michelangelo er stadig en Michelangelo efter fotografiet opfindelse.

20. jan 2018 14:34 Ryster Ferrari i bukserne eller rammer de bare det rigtige tidspunkt for en elbil?

Re: Vægt

Den mest kritiske enkelt-parameter ved evnen til at flyve, er vægt. Man kunne vel med samme ret skrive tilgængelig energi. Og lovende batterityper er der jo masser af.

20. jan 2018 12:00 I 2040 skal alle korte norske flyruter være elektriske

Re: Det har ingen betydning

At regulere Danmark alene et totalt galskab , og mangel på udsyn Ja, lad os vente med at gøre noget til vi alle er enige.

20. jan 2018 10:15 Brændeovne forurener fire gange mere, end de er godkendt til

Re: årstal

Pyha, så kan jeg sove roligt. Men det regnede jeg nok også med. Så må vi håbe vi ikke bliver ramt af andre af Solens særheder mens vi prøver at slippe vores egne ;o)

13. jan 2018 18:35 Hvornår slukker solen?

årstal

Hvornår bliver Solens alder/forandring et problem for livet på Jorden?

12. jan 2018 19:36 Hvornår slukker solen?