Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kristian Klausen

Kristian Klausen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

3 uger?

Det virker til at PLUS-artiklerne kun er under betalingsmur i 3 uger, jeg har i hvert fald ikke kunne finde nogle PLUS-artikler ælder end 3 uger, jeg ikke kan læse. Det er samme måde https://lwn.net/ kører det på, der er dog kun en uge.

6. jan 2019 22:26Ingeniøren får PLUS-indhold

Re: Det rene vanvid

Prøv at følge linken i artiklen og derfra linken til en konkret afgørelse fra Datatilsynet. Så vil man se at loven og reglerne er rimeligt fornuftige og man skal have en konkret interesse for at indsigt. Det er ikke nok at man f.eks. Traver ind i et tilfældigt supermarked. Er det nu også r...

4. maj 2018 13:39Borgerindsigt er en bombe under dansk videoovervågning

Re: Spild

Hvor meget fjernvarme koster under 600kr/MWh? Ingen ide, men ligner at de nye regler koster udnyttelsen af overskudsvarmen i Brande. Dagen efter konferencen, den 31. marts, lander et lovforslag udarbejdet af ”Sekretariatet for afgifts- og tilskudsanalysen på energiområdet”, hvor der lægge...

18. apr 2017 11:53 Dansk Fjernvarme: Ny afgiftsanalyse fremmer slet ikke overskudsvarmen

Re: Udover den dårlige omtale, er

Alt andet er da totalt ressourcespild?! De er vist fyldt op med lim, så det..

31. mar 2017 18:06Samsung vil gensælge brandfarlige telefoner

Re: Hvad koster et "gyro" apparat

Kunne man erstatte nogle af serverne der ikke er på "vandet" med lejede cloud servere på time basis? Ved ikke helt hvordan jeres setup er og om det vil give mening/er det værd.

27. jul 2016 0:42Nexø fløj kun til 1.514 meter, men raketbyggerne er lykkelige

Re: Havarikommissionens rapport

Kristian - har du tjekket det pågældende link? Det omhandler en personpåkørsel på Høje Tåstrup Hov, sagde og læste begge rapporter. Kom til at bytte rundt på linksene.

12. dec 2015 0:34Godstog ødelagde 11.000 sveller ved afsporing

Havarikommissionens rapport

Så er havarikommissionens rapport ude. http://www.havarikommissionen.dk/index.php...

11. dec 2015 18:15Godstog ødelagde 11.000 sveller ved afsporing

Re: Energiforbrug?

John - så blev der sat tal på: 123.000 kr/ måned el. 1,5 mio kr/ år for lejren i Thisted Det må man da kunne leje en nedlagt skole for inkl. varme, men det er vist nogle love der gør man ikke må.. Eller var det dem de ændrede?

11. dec 2015 16:17Beredskabschefer frygter brande i danske teltlejre

Re: Folkens (Der er ikke emget "herrer" over debatten længere)

Gammel tråd efterhånden, men så den lokale avis havde en artikel om overskudsvarmen (bor i Brande). http://www.brandebladet.dk/overskudsvarmen... Med den nuværende afgiftsstruktur på energiområdet er en gennemførelse af projektet ikke rentabel, men det betyder ikke, at planerne er skrinlagt – me...

19. nov 2015 17:34Nu skal Europa storsatse på fjernvarme

Re: IC4

Jeg kører dagligt med IC4 på Nordvestbanen. Sidste gang jeg mødte et IC4 tog, var i Vejle da jeg stod og ventede på mit tog mod Struer. Det larmede helt vildt. Er det stadig tilfældet? eller de har forberedt det? Det var sådan man nærmest ikke kunne tale normalt sammen (ude på perronen).

3. nov 2015 22:53DSB: IC4-togenes motorer skal renoveres