Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Holm

Thomas Holm

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Der er grundlæggende to

Der er grundlæggende to retninger man kan bygge, horizontalt og vertikalt. Eftersom alt for mange i København brokker sig over høje fleretagersbygninger, og få gider bo flere etager under niveau, så er der nærmest kun 'urban sprawl' tilbage.

24. aug 2019 13:23Københavns Kommune foreslår enorm udvidelse af Lynetteholm

Re: Planlagt udløbstid

Der undgår du så heller ikke forstærkningsfibre. For bomuld bliver lige så meget forstærket med polyamid eller polyester, omkring de 15% normalt. Det samme gælder for fly-/kompressionssokker. De er i en del tilfælde rene kunstfibre, polyamid eller polyester med lidt elasthan.

17. jun 2019 18:38Strømper af Nylon-garn viser overordentlig elasticitet og styrke

Re: Planlagt udløbstid

Bent, jeg må desværre være uenig med dig. Nærmest alt kommercielt uldsokkegarn på markedet i dag er 75% superwash uld og 25% polyamid/nylon blandet sammen før spinding og tvinding. At der i nogle sokker så er gummitræk/elasthan i toppen, det er en helt anden sag.

17. jun 2019 13:59Strømper af Nylon-garn viser overordentlig elasticitet og styrke

Re: Planlagt udløbstid

Jeg kan ikke tale med, jeg har aldrig gået i nylonstrømper. Eftersom uldgarn til sokker/strømper i dag bliver iblandet 20-25% nylon for at give mere slidstyrke, så kan jeg sige at det er meget sandsynligt at du har. ;)

16. jun 2019 16:24Strømper af Nylon-garn viser overordentlig elasticitet og styrke

Re: matematik lærere

Jens Ole, Og vi matematiklærere på gymnasierne bander og svovler over vores folkeskolekolleger. Jeg har på B-niveau oplevet elever der skal bruge lommeregner for at multiplicere to etcifferede tal ... for at slet ikke sige noget om brøkregning. Eller ÅOP ... Der er en grund til at 20tabellen er ...

20. maj 2019 15:19Minister til valgmøde: Nedskæringer har ikke givet dårligere uddannelser

Re: Det bliver også 'interessant'

Ja, for bøgetømmer som det oprindelige findes ikke. Errh, så langt jeg er informeret så har det altid været egetræ i Notre Dame (Link) og aldrig bøg, men hvis du kan give mig en anden kilde til det, så lærer jeg da gerne noget nyt.

17. apr 2019 11:50Brandekspert: Røggaseksplosioner kan have ført til Notre-Dame-katastrofe

Det bliver også 'interessant'

Det bliver også 'interessant' at se hvor de ca. 250 tons bly som blev brugt til tagbelægning på kirken er endt op henne. Der er indsamling af bretonnske egetræer fra den franske træindustri til genopbygningen, men mon ikke de tager et hint fra Kölner Dom og bygger det i støbejern, snar...

16. apr 2019 21:12Brandekspert: Røggaseksplosioner kan have ført til Notre-Dame-katastrofe

John Johansen,

John Johansen, du skal lige opdateres. Notre Dame de Paris er den franske stats ejendom, den katolske kirke står dog for den daglige drift. Som kan ses på kirkens hjemmeside her.

16. apr 2019 21:07Macron lover genopbygning af Notre-Dame

Hvem er Europa?

Så er det jo godt at Europa og EU hverken har beføjelse eller lovhjemmel til at købe naturgas/LNG. EU kan sætte rammer for det, men det er stadigt de enkelte gasselskaber der bestemmer fra hvem og især til hvilken pris de køber gas. Ditto mht. de meget omtalte sojabønner. Jeg tror næppe at EU in...

27. jul 2018 13:08Kan Trump og Juncker tvinge amerikansk skifergas ind i vores ledninger?