Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lasse Bunck

Lasse Bunck

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Velkendt gammelt problem

Det er et velkendt problem at brændstof dampe siver ind i kabinen, kan give kvalme, opkast, hævelser osv. Intet er rigtigt blevet gjort for at mindske problemet, og det er blevet en syltet af myndigheder rundt omkring i verdenen.

2. feb 2016 19:16Uforklarlig ‘sygdom’ spredte sig om bord på passagerfly

Vakum?

Præcist hvordan har det været muligt at danne vakum? Vi har jo alle lært at der skal enorme kræfter til at hive Magdeburg hemispheres fra hinanden.

22. nov 2011 3:17Svenske forskere ryster fotoner ud af vakuum

Bah!

Bare fordi der er vakum, betyder det ikke at der er alkens strålig strålig, og der er sikkert også superstrenge som siver ud. Dette er lige så videnskabeligt observeret som et tryllekunstershow.

21. nov 2011 23:40Svenske forskere ryster fotoner ud af vakuum

Om 100 år super multiresistens?

Dette lyder til at der bare en gang i fremtiden kommer endnu værre superresistente bakterier.

21. nov 2011 15:51Ny antibiotika kan dræbe multiresistente bakterier

Høj fart!

Først afprøv broen og se hvor holdbar den er. Opnå højest mulig fart, undgå at trampe eller sparke bagud. Lav et progressivt kollaps i knæene så man gradvist synker ned som man løber, denne måde anvendes også når man skal forsere tynd is. Ellers læg fladt ned for at opnå størst muligt area, for...

21. nov 2011 15:35Hvordan kommer man sikrest over en vakkelvorn bro?

Godt for arkitekter?

Kan forestille mig at arkitekter vil elske sådanne 3D printere, så de ikke skal fedte med små modeller af deres visioner. For mit eget vedkommende håber jeg at få godt hardware, såsom højtalere, mus/keyboard, solbriller osv. Fremtiden ser lys ud.

20. nov 2011 9:58Nye materialer skaber eksplosiv vækst i 3D-printede produkter

Forkortelse?

Er det bare mig, eller kunne denne udemærkede artikel forkortes 1/4? Synes de vader rundt i det samme i ret lang tid.

20. nov 2011 6:14Dansk kompressor halverer varmeregningen for fødevarevirksomheder

Re: 5 år siden?

Lasse Bunck : Tror du tænker på myostatin?? Det protein der regulerer muskelvæksten. Det kan man fjerne så musklerne vokser og vokser. En genfejl der er avlet til de belgiske "Belgian Blue" kvæg som er mega muskel køer. Nej, det er noget jeg har hørt om for ca 12 år siden, og det var ikke b...

19. nov 2011 19:08Genmodificeret maraton-mus giver håb for ældre med svage muskler

5 år siden?

Var det ikke noget vi allerede har hørt om for 5 år siden? Nu er det jo desværre ikke alle posetive forsøg, man direkte kan overføre fra mus til menneske.

19. nov 2011 14:59Genmodificeret maraton-mus giver håb for ældre med svage muskler

Re: Nogengange..

[quote]at forhøje ulandsbistanden midt i en krisetid, det er ret usammenhægende, økonomisk uansvarligt og akut mangel på realitetssans. Ulandsbistand er ikke velgørenhed, men politiske/økonomiske investeringer baseret på egeninteresse. Reduktion af ulighed i verden vil i det lange løb være ti...

18. nov 2011 8:08Regeringen vil udvide sprøjtefri zoner om vandboringer