Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Søren Bisgaard Andersson

Søren Bisgaard Andersson

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: En rigtig god idé

Hvis man som ingeniør nu udvikler legetøjsslim, der er fri for en masse skadelige kemikalier, som ikke gør vores børn syge, har man så ikke bidraget tilen bedre verden? ;-)

10. sep 2019 13:30Ingeniørløfte skal minde ingeniører om deres etiske ansvar

Findes der folk der ligefrem

Findes der folk der ligefrem skriver under på at de vil bidrage til en dårligere verden? Vil det sige at man vil blive frataget sin titel hvis man forbryder sig mod de 5 (hemmelige?) værdier? Og hvem skal vurdere det? Det er muligt der burde være en højere grad af undervisning i etik og ingeniø...

10. sep 2019 13:26Ingeniørløfte skal minde ingeniører om deres etiske ansvar

Re: "I stedet fremhæver hun et af

HAr du aldrig hørt om tomme "kalorier" :-D Kaffe er vist rigtigt nok og ud fra et miljømæssigt synspunkt nok ikke rigtig noget der bidrager med noget fornuftigt (meget få kcal og vist ingen vitaminer eller minearaler ). Jeg ville dog være forfærdelig ked af hvis vi ikke måtte drikke det længere.

13. aug 2019 13:07Rapport talte oksekødets CO2-aftryk ned: »Underlig sammenligning« var betalt af landbruget

Re: DF´s tab

Fordi det bliver svært at få en homogen koalition op at stå. Ikke hvis det ender med en SV-regering som vel er en mulighed endnu ;-)

7. jun 2019 12:57Hvor gik de hen ?

Re: HISC

Meget enig i det du skriver og jeg mente sådan set heller ikke at det var begrænset til olie-gas. Bare at det var "almindelig " kendt her. Jeg undrede mig bare lidt over at koblingen ikke var foreslået. Derudover havde jeg lidt svært ved at gennemskue om revnerne var kommet under fremstilling el...

25. feb 2015 20:18Belgien står alene med revner i atomreaktorer

HISC

Er det umiddelbart det samme problem som kendes fra offshore olie og gas med HISC? (Hydrogen Induced Stress Cracking) Det vil jeg næsten gå ud fra. Om det hele eksploderer eller forkorter levetid er vel to sider af samme sag som afhænger af hvor meget man overvåger revneudviklingen.

25. feb 2015 13:08Belgien står alene med revner i atomreaktorer

ofte

Det gør det nemmere at man slipper for at afmontere autostole hver gang man skal hvae noget stort med. Måske ikke et kæmpestort problem men det er de færreste problemer i den her liga vel.

18. dec 2014 12:31Splitbagsæder er vildt overvurderet

Min nye Mazda holder øje med

Min nye Mazda holder øje med om der er biler i den blinde vinkel, tænder en lampe i sidespejlet og advarer hvis man blinker den vej. Ville egentlig tro Mercedes tilbyder noget lignende.

23. okt 2014 16:42Nej, jeg kan ikke læse avis når jeg kører bil

Har I regnet "det hele" med?

Nu er det jo et gennemsnit så nogle skal også ligge under. Derudover kommer at alt regnes om i kroner og ører. Så alt frihed udover 5 uger, gratis kaffe, internetabb, avisabb, frokostordning, forsikringsordninger, pension osv osv. skal omregnes på en eller anden måde... Det er der en del der gle...

27. nov 2013 19:28Kend jeres værd til lønforhandlingen næste gang!

Re: Den største of shore platform af sin art

Dem til olie kan være noget større. Se eks http://www.maerskoil.com/Media/VideosAndIm... 1.45 inde i videoen vægt 9300 mT

10. apr 2012 19:26Transformerplatform til Anholt Havmøllepark klar