Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hans Eriksen

Hans Eriksen

Kommentarer

Der er amdre steder der kan spares liv.

Hvis politikerne virkelig vil spare liv, bør de give hospitalerne mere at gøre godt med. For tiden dør omkring 5000 menneske og et ukendt antal er unødigt handikappede fysisk og/eller psykisk, på grund af nedskæringer og forringelser, som politikerne foretager hele tiden. Hospitalerne kan ikke nå...

15. feb 2013 11:35Ændringer i synsregler vil ramme 800.000 danske biler

Re: Sukker

Var det ikke Arne Astrup der for nogle år siden fremturede med, hvor sundt det var at fylde sig med sukker? Selvom for meget mad selvfølgelig kan sætte sig på sidebenene, så virker det som om det er sukkeret der er den store synder. I en liter cola er der 50 stk. sukker. Samtidig giver cola afhæn...

1. feb 2013 10:55Dansk professor: Sundhedsstyrelsens fedme-råd er de rene myter

Få insekter.

Få insekter. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men jeg synes der var ualmindeligt få insekter sidste år.

28. jan 2013 14:13Forskernes dom: Almindelige pesticider påfører bier uacceptable skader

Re: Lønfrås

De har snablerne i så mange kasser, så de dårligt selv har styr på det. Men floketingslønninger, ministerpensioner, gebyre for det månelige møde osv osv tæller alt sammen. Du kan jo bevise det modsatte.

23. jan 2013 19:56Rigsrevisionen afliver myte om lønfrås i Dong

Re: Lønfrås

Jon Bendtsen. Er du naiv? Dem der sidde i spidsen, er tidligere ministre og folketingsmedlemmer. Tror du det er frivilligt arbejde?

23. jan 2013 19:05Rigsrevisionen afliver myte om lønfrås i Dong

Lønfrås

Da dem i rigsrevisionen selv rager så rigeligt til sig selv, kan de jo dårligt bebrejde at andre gør det samme.

23. jan 2013 17:56Rigsrevisionen afliver myte om lønfrås i Dong

Re: Var det ikke netop meningen ?

Mads Knudsen. Nu er det bare sådan, at staten ikke sparer noget som helst. De flytter bare udgifter og manglende indtægter fra nogle kasser til andre. Den kasse der står arbejdsløs på, spare nogle penge, til gengæld kommer der ingen penge i kasser for skat og afgifter. Kasserne for smadrede famil...

4. jan 2013 17:13Eksplosiv stigning i antallet af ingeniører, der mister retten til dagpenge

Politisk skabt krise

Så kan man jo spørge sig selv, om al den snak om uddannelse er andet end tom snak, når problemerne med den politisk skabte krise skal løses?

4. jan 2013 14:03Eksplosiv stigning i antallet af ingeniører, der mister retten til dagpenge

Re: Hvad mon man egentlig sparede....

Det ville stadig være langt billigst at få arbejdet udført i Aalborg. For det første ikke så lang transport og for det andet ville skatter og afgifter blive i landet. Tilsyneladende var der ikke noget EU-krav om licitation, da det var en hastesag.

31. dec 2012 13:38Skandalesvejsere fyret fra reparation af Limfjords-bro

Re: Bedst og billigst?

Der er mange udmærkede virksomheder i Aalborg, som kunne have udført arbejdet på ingen tid. Hvor meget er sparet, når man medregner hvad det koster at broen ikke kan bruges?

31. dec 2012 0:02Skandalesvejsere fyret fra reparation af Limfjords-bro