Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lindy Madsen

Lindy Madsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Bliv væk

Hvis mineselskaberne tror at Grønland skal være et nyt Afrika, hvor de blot kan rippe ressourcerne, efterlade landet med oprydningen og regningen, mens de pumper milliarder ud af landet, så skal de da blot blive væk. Der kommer et tidspunkt hvor råstofferne i Grønland bliver endnu mere værd, så G...

25. mar 2013 9:17Mineselskaber: Vi forlader Grønland hvis vi skal betale royalties

Hvis der er brug for...

...så stor en kontrol, så viser det blot, at det er risikabelt, og så må der bare ikke være et firma bag, som har økonomiske interesser. Hvis det på noget tidspunkt skal udvindes sikkert, så skal det være statsligt. Kommer et firma til at stå for det, så skal ALLE pengene igennem en fond, der sik...

18. mar 2013 9:14Ekspert: Vigtigt at myndigheder er klar til skifergas

Pessimister

Det er en skam, at der altid er fokus på risici, men der bliver ikke nævnt, om det kan kureres, hvordan og hvorledes. Kun det "farlige" skal nævnes. En balanceret artikel tager turen hele vejen rundt...

18. feb 2013 16:35Farlig rævebændelorm fundet i Danmark

Det bliver hurtigere koldt.

Det sker både fordi at maden bliver opvarmet uens, som der nævnes, og fordi mikrobølgerne opvarmer forskellige typer mad forskelligt. Jo mere fugt, jo mere varme skabes der i maden. I ovnen bliver det varmt udefra og ind, men jævnt over det hele, selv om fugtigt mad føles varmere, så er det mere ...

16. feb 2013 23:35Bliver mikroopvarmet mad hurtigere kold?

Spørgsmålet er

Hvor sikker er man på sundhedsværdien i de to former for stivelse? Der går jo ikke mange uger mellem, at man får nye undersøgelser der tilbageviser tidligere forskning hvad angår proteiner, fedt eller kulhydraters virkning på kroppen, eller ny forskning der siger, at vi har brug for det, men det ...

7. feb 2013 9:09Aarhus-forskere gensplejser plante med sunde kulhydrater

Fleksible arbejdstider

Hvad med at man forsøgte sig med forskellige mødetidspunkter? Jeg mener, der er hele kategorier af brancher, der godt kan forskubbes i forhold til hinanden, netop fordi de ikke er afhængige af hinanden direkte. Hvis man skubbede mødetidspunkterne blot 30 minutter i et par brancher, og så kunne ...

6. feb 2013 10:57Københavnsk trængsel skal løses med grønne bølger og busbaner

Selvransagning

Grandjean har selv været med til at sætte grænseværdierne 100 gange for høje... Det burde føre til selvransagning, før man angiver hvilke grænseværdier stoffer bør have. Måske skulle man sagsøge Grandjean og alle de andre der har sat disse værdier for højt, for skade på menneskeheden, for at få ...

29. jan 2013 8:03Forskere slår fast: Fluorstoffer forringer sædkvalitet

Undervægt

Hvad skulle så forklaringen være på, at undervægtige også har større dødelighed?

23. jan 2013 10:23Biluheld er farligere for fede mennesker

Vende bøtten

Det kunne være interessant, hvis der blev forsket mere i at booste folks eget immunforsvar, end at nedbryde bakterierne (inkl. dem vi har gavn af) i kroppen.

17. jan 2013 18:44Forskere indleder nyt slag mod resistente bakterier i både mennesker og dyr

Kun forskere

tror de er mægtigere end naturens/evolutionens udvikling (eller er man religiøs, så gud). Hybris lever i forskerne, hvor intet er helligt, hvis man kan gøre det. Så vi vil nok se flere og flere gensplejsede planter, og en dag ser vi så konsekvensen af forskernes dumhed.

16. jan 2013 20:04Tyskere udvikler tobaksplanten, som aldrig dør