Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Michael Petersen

Michael Petersen

Kommentarer

Penge

Man kan jo så regne på hvor billig polsk arbejdskraft så er, tiden broen ikke kan bruges koster vel også.

28. dec 2012 14:44Skandalesvejsere fyret fra reparation af Limfjords-bro

Sædebremse

Årsagen til lusningen af sædebremsen, kan være at den bliver aktiveret utilsigtet når en let fører f. eks. under 60kg kører over et bump, og letter en smule i sædet, vognen bremser, føren har stadig foden på gaspedalen og køretøjet springer frem når han lander i sædet igen. Meget uhensigtmessigt ...

12. dec 2012 14:07Dødsulykke med elskraldebil: Der var en lus i sikkerhedskontakten

Almennyttige boliger

Hvor mange polittikere bor i almennyttige boliger, det er det samme som, hvor mange polittikere har deres børn i kommuneskoler, derfor denne lovgivning.

3. dec 2012 16:53Boligorganisation: Det er slut med solceller på almene boliger

Sikkerhed

Titanic kunne ikke synke: Atomkraft, var før Tjernobyl,3 mile island og jordskælvet i Japan også næsten fuldstændigt sikkert!

16. apr 2012 17:49Myterne om Titanic: Var roret for lille, eller dummede styrmanden sig?

radioforstyrelser

for ca. 40 år siden havde jeg en bekendt som var i besiddelse af en el guitar samt en lille forstærker. når han ikke spillede på guitaren men forstærkern var tændt og guitaren tilsluttet modtog den i ny og næ en Østeuropæisk radiostation, hvor guitaren med strenge tilsyneladende virkede som anten...

22. aug 2011 22:26Hvorfor brummer min højttaler, når jeg får en sms?