Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jeppe Theiss Kristensen

Jeppe Theiss Kristensen

Kommentarer

Re: Ting skal måles og vejes

Næh, jeg forholder mig blot til PHK's tommelfingerregel: Det var ikke den kommentar, jeg forholdte mig til. Du skrev: Man må jo ikke engang rose en kvinde for hendes tøjvalg, uden at det kan udlægges som chikane. Hvordan skal en mand uden risiko kunne indlede et amorøst forholde til en ...

8. feb 2018 9:35DTU’s ledelse stopper anonym kampagne mod sexisme

Re: Ting skal måles og vejes

Henrik Eriksen, du snakker helt udenom. Når en censor kommenterer på, hvordan den studerende ser ud, når hun strækker sig, eller når en mand tvinger sig til et kys en kvinden, så har det slet intet at gøre med "romantik".

7. feb 2018 13:30DTU’s ledelse stopper anonym kampagne mod sexisme

Re: Dejlig reaktion.....

En god måde at få folk til ikke at bryde sig om dit indlæg er ved at kritisere deres grammatik, især hvis din egen stavning ikke er helt perfekt. Derudover er der ikke så meget substans i dit indlæg. Du formår både at virke arrogant og snakke ned om andre ingeniører, fordi man kan åbenbart ikke ...

1. sep 2017 13:44Leder: Jo, Ole Birk. Klimaet er i den grad dit ansvar

Formålet med Kepler...

Det er da godt at vide, at de kan bruge Kepler-teleskopet til at verificere science fiction film!

16. sep 2011 22:36Se videografik af Star Wars-planeten Kepler-16b

Sfærer og kugler

Som jeg forstår det, så kan du godt have en 1 - dimensionel sfære (en cirkel) og en 2 - dimensionel sfære (en kugle). Derfor giver det ikke mening at omtale 3+ - dimensionelle sfærer som kugler, da kugler er en bestemt form for sfærer.

24. mar 2011 10:54Amerikansk matematiker modtager pris for eksotiske sfærer i syv dimensioner