close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Claus Gravesen

Claus Gravesens billede

Kommentarer

Re: -

@Pelle og Thomas: I skal være meget velkomne til at svare på kommentar #17 her: https://ing.dk/artikel/dansk-forsker-udvik...

24. feb 2017 9:24 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

-

@Thomas Hansen: (Fra https://ing.dk/artikel/fodevarebranchens-n...) Bullshit detector is ringing... Come on, det kræver et enkelt opslag på wiki for at se at dit lighedstegn mellem antioxidanter og noget uskadeligt, absolut intet hold har i virkeligheden. Link eller c/p meget gerne din wi...

23. feb 2017 9:19 Dansk forsker udvikler diabetesmedicin af stevia

-

@Lars Røssell: Man vil såmænd gøre alt, man overhovedet kan, for at undgå disse oprindelige og naturlige lægemidler, herhjemme såvel som i store dele af resten af verden. Sørgeligt, men sandt. Årsagen er umiddelbart både penge, korruption og det, der er langt værre :/

23. feb 2017 9:07 Dansk forsker udvikler diabetesmedicin af stevia

Re: -

I er herlige ;)

23. feb 2017 2:36 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: -

Hvis vi udskiftede alt sukker og HFCS med økologisk honning, og stadigvæk indtager samme mængder vil vi så ikke havde problemer med fedtlever og diabetes? Det tvivler jeg stærkt på, hvis vi snakker samme mængder; men det er så din påstand eller hur? For lige at knytte en kommentar...

22. feb 2017 19:30 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

For at opklare Jeres tydelige tvivl. Alt genmodificeret kan meget vel betegnes som "kemi". Deraf er alt tilføjet genmodificerede ingredienser og tilsætningsstoffer, uanset i hvilken grad, kemi. Oprindelige, ikke genmodificerede, planter er derfor det "naturlige", vi har tilbage. ; og ja, det e...

22. feb 2017 15:09 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: -

@Pelle: Du fabler helt og aldeles. Derfor skal alle nye ingredienser risikovurderes og godkendes inden de kan bruges. Så kan vi komme med kritik til vurderingen og godkendelsen. Undtaget ubegrænset brug af HFCS? Men bare fordi noget hedder naturligt og økologisk -så skal det ikke g...

21. feb 2017 15:36 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: -

Tak, Pelle, det er jeg helt og aldeles klar over. Det er dog varm luft, du kommer med. Hvor længe har de 5% isoglukose været tilladt herhjemme? Hvor længe har en ubegrænset mængde? Det er korrekt, det er det først lige blevet... Men ren økologisk Stevia er synderen og skal gøres ulovlig? Vågn do...

21. feb 2017 12:48 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

-

Ingen her argumenterer bare nogenlunde intelligent ift., at planten umuligt kan være farligere, end det vi allerede benytter. Samtidig tillader vi nu isoglukose (HFCS) i ubegrænset mængde. Hm, stof til eftertanke. Folk med bare lidt forstand tilbage bør virkelig begynde at undersøge årsagen til...

21. feb 2017 11:00 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

-

Har ikke tid til at læse hele tråden nu, men kan konstatere, at jeg har oplevet præcis det samme gentagende gange. Efter en del korrespondance med PostNord har jeg modtaget både chokolade og frimærker, når det endnu engang har gentaget sig, men aldrig nogen reel form for kompensation. Det er si...

2. feb 2017 12:44 PostNords Løgnere