Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Søren Okkels Uhrskov

Søren Okkels Uhrskov

Kommentarer

Svaret på jeres bønner

... er at montere en løvudskller på nedløbsrøret https://www.biltema.dk/byggeri/vvs/tagafva... Og ang forslaget om at bruge en støvsuger så tror jeg at jeg ville gå med en cyklonløsning, den æder både vand, blade og sten.

23. maj 2019 9:58Tagrenderenserreparation

Re: Gammel nyhed

Som jeg har forstået så bliver model 3 brandet som elbilernes svar på Opel Astra. En fornuftig elbil der er til betale for folket. En neddroslet, mindre og skrabet udgave af luksus modellen Model S.

15. okt 2018 23:27Tesla sælger flere personbiler i USA end Audi og Mercedes

Re: Gammel nyhed

Men model 3 kan vel heller ikke betegnes som en luksusbil.

15. okt 2018 12:00Tesla sælger flere personbiler i USA end Audi og Mercedes

Re: Helikopterlandingsplads i periferien

Måske fordi der hurtigere at trille direkte ind på stuen, istedet for at skulle ind og ud af elevatorer, og så er det nok billigere.

25. sep 2018 13:30Italienere vinder Odenses nye supersygehus

Sammenligning

Fint man kan tæske skærmen med en gummihammer, noget tit udsætter min egen telefon for. Men kunne have været fint hvis hun også gav de andre skærme nogen stryg for at se dem i direkte sammenligning. Men kan kun bufalde mere solide skærme da jeg har vane at flække min skærm undenfor 6 med efter kø...

27. jul 2018 17:57Slut med smadret mobilskærm: Samsungs nye OLED tåler fald fra 1,8 meter

Re: Professorer på praktikophold?

Hvis den nedre del af drænforløbet stopper til, så jorden over bliver mindre farbar. Ja så bliver det en af konsekvenserne. Så er det underordnet om arealet ligger i kote 100, 50 eller 3. Det samme sker hvis et vandløb forsøget stoppet med en opstemning, som tidligere tiders mølledamme. Mange...

4. jun 2018 8:38Professor om vandmiljøets fremtid: Vi skal have ådalene tilbage

Re: Professorer på praktikophold?

Så er det lige med at lade vandet løbe forbi ådalene, for ellers stuves det op og den jord der ligger 20-40 m over åen bliver vandlidende. Stort set det meste af Danmark. Tilbage bliver kun det skarpe sand hvor meget lidt kan dyrkes. Så alt landbrugsjord under kote 20-40 er udyrkbar sump?

3. jun 2018 23:45Professor om vandmiljøets fremtid: Vi skal have ådalene tilbage

Re: Simpel løsning..

@Jesper Jepsen : tror ikke landbruget har overtrådt nogen lovgivning, men de har kæmpet imod med næb og klør og gør det stadigvæk. Ang oprydning så er der ikke det store behov for oprydning. Det er så heldigt at problemet løser sig selv hvis tilførslen stopper. Og det er vel helt fair at, når ma...

29. maj 2018 15:25Professor om vandmiljøets fremtid: Vi skal have ådalene tilbage

Og jo samfundet skal hjælpe med at løse opgaven men....

Men landbruget bliver nødt at komme ind i kampen i stedet for bare at læne sig tilbage og sige at de kun gider at gøre noget hvis de bliver betalt for det.

28. maj 2018 22:39Professor om vandmiljøets fremtid: Vi skal have ådalene tilbage

Re: Simpel løsning..

Det ville da også være for galt at bede dem forurener om at selv at betale for at rense op efter sig... Det et meget få industrier forundt at de kan sprede deres spildevand på jorden og udlede deres affaldstoffer urenset nærmest direkte til vandløb og havmijø. Landbrugft må simpelthen vågne op og...

28. maj 2018 22:33Professor om vandmiljøets fremtid: Vi skal have ådalene tilbage