Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

morten milthers

morten milthers

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

åbning og lukning...

nu vil jeg meget hellere vide hvordan jeg får broen åbnet når jeg skal ind og ud af havnen! og om jeg kan gøre det med en IPhone eller om jeg skal hente en gammel Nokia?!?

2. dec 2013 10:10Kabeltræk og hjul på skinner under ny havnebro

Jeg kan huske da vi prøvede

Jeg kan huske da vi prøvede den første Havvindmøllevingevasker! Rene vinger fungerer bedst... Men hvorfor vejer Siemens vinger det dobbelte af Vestas' vinger? Og hvilke skader forårsager lynnedslag som vingerne ofte udsættes for?

11. nov 2013 9:52Vindmølleejere må regne med dyre reparationer af møllevinger

Løft ikke fanen for højt

Det er nu ikke af national følelse, mere af praktiske årsager! Og jo større skibe desto større brag... Af det så tit er de mindre skibe der kommer på afveje kan begge sider nok håndtere! Efter at have overvåget trafikken i Bæltet gennem et par år i forbindelse med opførslen af Rødsand2 havvindmø...

21. nov 2012 19:36Nyt VTS-system skal døgnovervåge skibstrafik under Femern-anlæg

VTS

VTS betyder Vessel Traffic Service, (ikke "system") lige som VTC betyder Vessel Traffic Control. "VTS" kan kun servicere hvorimod VTC SKAL adlydes, e.g. som i PanamaKanalen. Og den burde nok lægges hos Storebælt VTS der jo allerede har syd og østgående skibe fra Storebælt inde i deres system og ...

21. nov 2012 9:45Nyt VTS-system skal døgnovervåge skibstrafik under Femern-anlæg

vindmølleparken

er lidt forbavset over at der endnu ikke er hadeindlæg om at det må være bygningen af Anholt parken der er skyld i jordskælvet!

7. aug 2012 0:53Usædvanligt kraftigt jordskælv rammer Danmark

vægt af vingerne...

Der må være nogen her der kan fortælle mig hvorfor der er så stor vægtforskel på Vestas og Siemens vinger af nogenlunde samme længde! En 45m Vestas vinge vejer ca. 7t og en 45m Siemens vinge ca. 13t... er det for at få en svinghjuls effekt som på en gammel glødehovedmotor?

8. aug 2010 15:15Ugens ekspertspørgsmål: Hvorfor drejer vindmøller altid med uret?