Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Malthe Høj-Sunesen

Malthe Høj-Sunesen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Køreledninger vs batteritog

Skal en Master Thesis ikke være offentlig tilgængelig? Nej, ved aflevering sætter man et kryds om opgaven må udlånes offentligt. Det kan være at Julia Veintimilla har forretningshemmeligheder i sin opgave og at den derfor ikke måtte offentliggøres.

13. sep 2019 6:05Midtjyder vil lægge skinner til Danmarks første batteritog

Re: Det må være en fejl, at

I Arrivas kontrakt står der ikke noget om at de skal tage hensyn til andre end dem selv. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at en statslig planlægger af tog- og busruter (ikke hvor de kører, men hvornår de forlader stationen) ville bedre den offentlige mobilitet.

12. sep 2019 13:15Midtjyder vil lægge skinner til Danmarks første batteritog

Re: En touch skærm være

For at bringe Citroën ind igen, så har de lavet et lille "land" under skærmen i de nye C4-modeller. Det virker ret godt - netop fordi hånden stabiliseres under betjening. Den er endda lettere at betjene end knapperne på min gamle Fabia (2006).

21. aug 2019 9:11Amerikansk flåde dropper berøringsfølsomme skærme efter dødsulykker

Re: Dan, Vidste du at...

Et afgørende problem med SD teorien er at det kræver piloten er inkompetent nok til at ignorere altimeter, hastighed, horisont, terrænadvarsel og samtidig er uanfægtet af et nattesyn som ikke kan vise ham horisonten. Ved du hvornår terrænvarsel slår igennem i et jagerfly? Jeg ved det helt ...

1. jul 2019 9:54Fløj F-35 direkte i havet: Rumlig desorientering kan være forklaringen

Re: Alle de flyvninger

Bent, der findes også mennesker som både håber at politikerne ikke gør det mere attraktivt at flyve samtidig med at de selv ikke flyver. Men det er selvfølgelig sjovere at lade som om dén gruppe ikke findes.

24. jan 2019 19:30Transportminister klar med milliarder til nye perroner på lufthavnens station

Re: Den principielle fejlårsag

Den er 0 Den er større end 0: https://amtsavisen.dk/mariagerfjord/Lastbi...

10. jan 2019 16:14Forbud mod lastbiltrailere på godstog kan føre til flere ulykker på vejene

Re: Forbud er jo vandvittigt - for sikkerheden og miljøet

Jeg er helt enig i at at der sindsygt at stoppe togene. Til gengæld er det potentielt kriminelt at lade togene køre når man afdækker en sikkerhedsrisiko. Bemærk at ud af tre lommevogne virkede kun den ene. Den anden indikerede "sikret", men man kunne løfte sættevognen af. Den tredje var d...

10. jan 2019 9:45Forbud mod lastbiltrailere på godstog kan føre til flere ulykker på vejene

Baggrunden er vel at Lego

Baggrunden er vel at Lego transporterer en del klodser; selve godsløsningen blev skitseret allerede ved en høring om Fremme af gods på bane i 2015: https://www.ft.dk/samling/20151/almdel/tru....

2. jan 2019 9:43Mysteriet om godstogene på Billundbanen

Re: Holbæk Hospital

Mange hospitaler bruger rørpostsystemer til at sende blodprøver fra afdelinger til laboratoriet. Det virker, og eftersom prøverne ikke er analyseret kan de ikke digitaliseres. Samtidig går det hurtigere end med f.eks. en robot fra MIR, som er bedre egnet til at bringe større elementer rundt, elle...

2. jan 2019 9:28Video: Rørposten lever!

Jeg rejser jævnligt mellem

Jeg rejser jævnligt mellem Odense og Århus, og jeg har da oplevet dage, hvor der var signal på en større del af strækningen end på andre dage. Fremover vil jeg kigge efter antennerne.

5. nov 2018 19:47Nu sidder der forstærkere, så du har bedre mobildækning i de fleste DSB-tog