Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ole Lauridsen

Ole Lauridsen

Kommentarer

Re: Gåsemad blev en katastrofe i Angola

Hvordan mon den har spredt sig, når den er steril? Aldrig hørt om udløbere og rodskud? Skvalderkål og skovjordbær spreder sig enormt på den måde.

20. nov 2010 19:00Planten Gåsemad kan måske løse plasticmangel i industrien

Negativ reaktion på enighed

Den anden teori for fænomenet er faktisk sjovere: Den siger at der rent evolutionært ligger en overtrykssikring i vores psyke, således at når der bliver for meget flokmentalitet over opførslen, vil nogle individer før eller siden gøre oprør imod ensartetheden og gå den modsatte vej, også selvom d...

20. nov 2010 10:24Homo Incompetentus

Det sker jo hele tiden

Men det er intet i vejen for, at en maskine, hvis uorden øges, vil kunne levere energi, indtil den bryder sammen. Altså, enhver maskine, der ældes. Nej, som det fx sker i et vandkraftværk, indtil reservoiret er tomt. Eller i en dampmaskine, indtil kedlen er kold. Det har bare ikke en pind me...

19. nov 2010 13:58Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Varm luft

Men er der overhovedet noget sted i verden, hvor man BRUGER over unity maskiner Nej, så ville alle verdens co2-problemer jo være løst, og vi ville have gratis energi. eller er det bare noget fantasifulde folk "opfinder" og smider på nettet ? Ja, det er lige. hvad det er.

19. nov 2010 13:55Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Javel, så

Det er korrekt - og det er også forklaringen på, hvorfor min "magnet" maskine ikke fungerer. Filosofien var, at finde et afskærmningsmateriale, som ingen andre har opfundet, og som kan få den til at køre... Nåh, ikke andet- det er sikkert nemt.

19. nov 2010 11:23Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Gå nu bare væk...

... du er ligegyldig, og ingen gider høre på dig mere.

19. nov 2010 8:39priser som slutter med et 9-tal.

Øhhhhh...

Det, jeg har læst om disse maskiner, er, at de skal tilføres "lidt" energi udefra, og så kan de producere mere energi, end den de modtager (over unity). Men fælles for dem alle er også (så vidt, jeg har læst), at INGEN af dem er uafhængige af energi UDEFRA, og ingen af dem kan leve af den energ...

19. nov 2010 8:11Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Undersøg det dog selv

Steen, der er nok ikke nogen, der gider. Prøv at google lidt på evighedsmaskiner og opdrift, evt. på engelsk. Så vil du se, at princippet både er beskrevet og tilbagevist masser af gange før.

19. nov 2010 7:51Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Perpetual - nix

Jeg kan ikke dy mig for også at vise mit tågede hjernespin. http://www.youtube.com/watch?v...W5NQ Hvad jeg ser, er et system, der løbende bliver tilført energi ved håndkraft - det tilfører jo systemet potentiel energi, hver gang håndmagneten skubbes på plads. Hånden laver et større arbejde e...

18. nov 2010 19:18Evighedsmaskiner - Overunity - Free Energy

Snup så den tudekiks - uanset prisen

Grunden til, at Jesper aldrig får en tudekiks, er, at en pakke koster 19,95. Det kommer så til at gå ud over alle os andre. Og i øvrigt mener jeg, at folk der ikke kan fyre ordentligt i en brændeovn, burde formenes retten til skorsten.

18. nov 2010 18:55priser som slutter med et 9-tal.