Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karsten Andersen

Karsten Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvis man kikker på hvad SIC

Hvis man kikker på hvad SIC har lavet gennem årene, så er det stort set kun projekter med tilskud, Den danske stat, DANIDA i udlandet og nogle få tvilvsomme regeringer, mærkeligt er det jo, at ikke et eneste projekt har ført til yderligere ordre;) Alt hvad SIC har lavet, er enkelte projekter, ald...

26. apr 2019 12:33DF sikrer drænrørsopfinder 10 mio. kr. til nye forsøg

Ja ren idioti, når et simpelt

Ja ren idioti, når et simpelt bom anlæg ikke engang koster 50.000 Kr. Men selvfølgelig kan de finde noget der er 10-20 gange dyrere, man skulle jo tro at de fik kommission af prisen ;)

1. apr 2019 12:58Video: Jernbanens farligste overkørsler set fra førerkabinen

Ris i ølbrygning er ikke

Ris i ølbrygning er ikke noget nyt. Bl.a. på Thailands ældste mikro bryggeri der er fra 1995, der har de jævnligt lavet en øl hvor en stor del af malten, og de har ikke noget specielt system, og det lykkedes hver gang ;)

1. apr 2019 8:38DTU brygger øl på rester af sushi-ris

Re: Fordi at alle de kloge

Ja, jeg havde jo lidt facts, du skriver jo som disse useiøse "forskere" !!!

12. feb 2019 16:03Grønne satellitbilleder snød forskere: Landbrug – ikke skov – breder sig overalt

Re: Fordi at alle de kloge

Åh da ! Nu var det jo om at der ikke var tilvækst i skovene nogen steder, kun intensivt landbrug. Så at man har plantet skove i Kina der er lige så store som Polen og Frankrig tilsammen, har da så sandelig noget at gøre med denne artikel ! At forskere bruger fotos, som de ikke engang kan læse, ja...

12. feb 2019 15:37Grønne satellitbilleder snød forskere: Landbrug – ikke skov – breder sig overalt

Fordi at alle de kloge

Fordi at alle de kloge forskere glemmer al den nye skov i Kina ! Men Kina er vel ikke med i dine syn på det Glob ale ;) Foprskere bruger jo utroligt meget tid på, at sikrer deres egne budgetter, så de er jo ikke 100% objektive. Ingen vil jo forklare hvorfor vandet ikke steg så meget omkring år...

12. feb 2019 14:03Grønne satellitbilleder snød forskere: Landbrug – ikke skov – breder sig overalt

Forskere !!!!

Forskere !!!! De udstiller deres komplette uvidenhed igen og igen. Har man ikke medregnet de rapporter der viser at KIna fakrisk har plantet skove på arealer der svare til Frankrig og Polens samlede areal, over de sidste 10-15 år. Alt sammen på arealer som man har indset, at de aldrig vil kunne b...

12. feb 2019 13:11Grønne satellitbilleder snød forskere: Landbrug – ikke skov – breder sig overalt

Pris ?

Pris ? Har nogen regnet på hvad det vil koste ? Jo min. det samme som en starthjælp fra Falck, så altså over 1000 Kr. Hvorfor tænker folk ikke, og slet ikke dem der fabler om de fantastiske el-biler hele tiden. Det vil Aldrig kunne betale sig, og kun bruges som en nødssituation.

23. jan 2019 8:12Batterivogn sikrer rullende strøm til elbiler

En sikkerheds strop i hver

En sikkerheds strop i hver side forrest på vognene kan løse problemet. Nemt, hurtigt og en sikker løsning. Der var jo også en ved Hamborg der havde løsnet sig, det er jo vogne der bruges over hele Europa.

11. jan 2019 13:28Norsk godstogsulykke forbindes til fejl i låsemekanisme

Når der kun er et Brand !! = Sponseret

Man kan da ikke gennemføre en lov, på grund af en producents produkt. Alle 5 viste cykler havde samme power pack BOSCH !

18. feb 2018 10:58Her er fem eksempler på speed pedelecs