Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Simon Lodal

Simon Lodal

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Perspektivering og mulige årsager

Jeg synes det er tydeligt at skyen kommer ud midt på raketten, eller ja lige mellem tankene. Det er i hvert fald ikke udblæsning fra motoren.

23. jul 2016 20:31Raketopsendelse i dag 23./7. Update 26./7.: Video

En stor hvid sky

3:02:35 - 3:02:40 går raketten i stå, tydeligt at se at den først lukker en stor hvid sky ud, dernæst trækker en hale af hvidt da den falder. Ingen eksplosion. Ligner en stor tanklæk. Guidance så ud til at bestå :)

23. jul 2016 19:38Raketopsendelse i dag 23./7. Update 26./7.: Video

Re: Server

Hvis I har brug for rackskabe eller switches så har vi en del stående der snart skal smides ud. Dog ingen servere pt. simonl at parknet dk hvis det har interesse.

27. maj 2015 15:37Det bliver til MANGE tests på søndag! (testdag flyttet til 31/5)

Kat udenfor

Det er ingen fordel for raketten at have en kat ombord. Men hvorfor så ikke bare lade katten stå udenfor på launch pad'en, og kør dens output op gennem en port i grainen med et rør?

18. sep 2014 12:46Kat eller ej ? Slem teknikbasker...

Så mange bekymringer

Skru controlleren fast på en rystepudser og lad den køre et par timer? Ellers smid et termometer og et accelerometer ind i boksen, og træk ledningerne ud til ekstern computer, så I har lidt data hvis controlleren giver op under testen. 0,02 fra lænestolen ;)

14. maj 2014 11:47Lige netop godt nok er tit allerbedst.

Man kan ikke bare afvise ideen

Hvad KAN man gøre, så er det sker på en acceptabel måde? Afgræns det til øremærkede projekter. Eksempler kunne være: - Husleje til hallen i nogle år - Vostok 2 - Sputnik 2 - Måske en smule løn til Peter og Kristian så de også kan få mælk på deres havregryn Hvis nogen vil sponsorere de specifikk...

21. okt 2013 18:15Stor sponsor. Skal - skal ikke?

Pengene skal bruges

Hvis jeg ville støtte en ophobning af egenkapital (og dertil hørende administrationsomkostninger), kunne jeg bare betale til en pensionskasse. Det gør måske ingen skade at have en måneds husleje sat til side. Men jeg kan godt lide at CS har en ret direkte sammenhæng mellem bidrag og aktiviteter.

1. jul 2013 3:23Suborbitals fuldkommen exceptionelle økonomi !

Tillykke og tak!

Et stort skridt for CS. Og en stor oplevelse for alle os andre! Jeg håber vi får flere detaljer om flyvningen - hvor meget måtte styringen korrigere, havde den også kontrol med roll, hvordan med temperaturen i rorene, og også hvorfor faldskærmen ikke virkede, hvis I har noget bud på det.

24. jun 2013 23:38Efter Sapphire: Ingenting er helt som før

For tidlig beslutning

Det vil da være hovedløst at beslutte sig for WFNA efter kun én lille test. Tag nogle flere og se om I kan få det til at fungere ordentligt. Så længe man kan undgå at slå sig selv ihjel med WFNA/hypergolt er det fuldt at fordele. Men jeg vil da begræde at det så er slut med weekendudflugter til...

10. sep 2012 18:40Spectra-testen

Re: Availability of report in English ?

http://translate.google.com/translate?sl=d... is surprisingly good. With a few notes: drivmiddelkombination = combination of fuels opbevarligt = storable burnet = the burn "Over Tank None" should be "Too high amount of" dysekværken = the narrowest part of the nozzle (I think)

10. sep 2012 18:26Spectra-testen