Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

John Johansen

John Johansen

Kommentarer

Re: Lasse LM, - hvad skal vi så gøre ?

Politikere som flest og Enhedslisten i særklasse, prøver at bilde befolkningen ind, at alt i det store og hele vil fortsætte som før Det ér da vist kun den siddende regering, og måske lige Socialdemokraterne, der prøver at bilde nogen, sådan noget ind. - Måske de endda selv tror på det?

16. feb 2019 22:11Enhedslisten: Sådan får vi 1,2 mio. elbiler i 2030

Re: Mindre el-biler

at man tilmed kun bør anvende batteriet et sted mellem - er det 20 og 80 procent opladet, for at skåne batteriet? Hvor har du det fra? Det er vist en skrøne, fra tidligere tiders batterityper.

16. feb 2019 22:01Enhedslisten: Sådan får vi 1,2 mio. elbiler i 2030

Re: Anders Fogh Rasmussen, Helle Thorning Smidt og Lars Løkke

Den stigning sendte i 2010 den offentlige beskæftigelse op på et historisk højt niveau over 846.000 personer Hvordan var årtiets udvikling, i forholdet mellem administration og "varme hænder"?

16. feb 2019 15:24Igen igen: Rigsrevisionen kritiserer manglende søkort i Grønland

Re: Trængsel

Det er vel bare at betale udestående, samt eventuelle omkostninger, for at få pladerne igen!?

15. feb 2019 19:26200.000 danske bilejere mangler at få deres nummerplader klippet

Re: John Johansen

Hvis man ikke formår at indse vi har ødelagt naturen med vore huse, er der langt igen. Fakta er at vi HAR ødelagt naturen ved at bygge huse Michael M.! Forsøger du, at bilde dig selv og andre ind, at landbrugets 2,6 millioner hektar er natur?

15. feb 2019 13:36Gigantisk solcellepark på vej helt uden tilskud: Bestseller køber strømmen

Re: 👎👎👎

Den dag de har udtjent levetiden på måske 30 - 40 år, kan de enten demonteres og arealet kan gives tilbage til landbrug eller rekreativt område Well! Dét er fuldstændig rigtigt! Men faktisk kan de demonteres, og arealet tilbagegives, til hvadsomhelst; marker, skove eller parkeringspladser, ...

15. feb 2019 0:11Gigantisk solcellepark på vej helt uden tilskud: Bestseller køber strømmen

Re: 👎👎👎

Det er efterhånden sådan at disse mishagsytringer er et symbol på hårdnakket fornægtelse af logik Jeg beklager, Michael Fos! Det var præcis det svar jeg forventede/frygtede! Dit forhold til atomkraft er, i mine øjne, patologisk! Totalt udenfor logisk rækkevidde! Jeg ville virkelig ønske, du...

14. feb 2019 23:50Gigantisk solcellepark på vej helt uden tilskud: Bestseller køber strømmen

Re: John Johansen

Hvad mener du med ødelagt?? @John Vores huse "Kan du bedst lide hårdkogte eller blødkogte æg?" Sommerferie!

14. feb 2019 16:09Gigantisk solcellepark på vej helt uden tilskud: Bestseller køber strømmen

Re: Du er ikke helt på linje med klimaministeren, PHK ...

Synd journalisten ikke spurgte klimaministeren om, hvad han konkret finder "urealistisk" ved Enhedslistens klimaudspil. Givet han ikke er enig men, et så bovlamt udspil kan dårligt være reelt urealistisk.

14. feb 2019 15:58Helt ærligt Pernille… ?

Re: Morgenluft?

I har helt ret. Det er ikke hensigtsmæssigt, at man som læser ikke får et varsel om, at en debat hører under en Plus artikel. Det er et hjørne af brugerflowet, vi ikke havde indregnet. Så den skal vi lige have ned på værkstedet i en fart Endelig skete det! Mange tak! 👍

14. feb 2019 15:20Ingeniøren får PLUS-indhold