close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

John Johansen

John Johansen

Kommentarer

Re: Helligheden slår til igen

Du har vel egentlig ret, Lars! Især hvis du kan se dig fri for, at hæve stemmen overfor andre, der er uenige med dig!

17. okt 2018 19:23SST +- lidt for meget

Re: Det er den forkerte diskussion, der er gang i her!

hvor mange har mon forstand på klima? Mener du af dem der afviser AGW? Dét er sikkert ikke ret mange, om nogen! Men, du kan sikkert sætte både navn, og videnskabelige resultater på, Svend! Oder?

17. okt 2018 19:16Leder: Klimaplan bør ganges med tre

Re: Gammel nyhed

Det kommer an på batteristørrelsen, og er noget af et regnestykke i sig selv Apropos! Jeg kunne aldrig finde på at give dig en tommel ned, pga. det, Il! Men, jeg synes det er en uskik, at starte pludselig, midt i en sætning, eller argumentation, det er vanskeligt at finde begyndelsen på! I...

17. okt 2018 18:51Tesla sælger flere personbiler i USA end Audi og Mercedes

Re: Probability of injury

Nej, det er derfor jeg skriver "jeg gætter på" og "i så fald". Accepteret! Men, hvor kommer procentsatserne fra, hvis ikke NHTSA? Og, hvis de er okay, så er Teslas selvros vel i orden? - Lur mig, om ikke Mercedes, Toyota eller Audi havde gjort det samme? ;-)

17. okt 2018 18:33Teslas Model 3 slår rekorder i amerikansk sikkerhedstest

Re: Batterier versus flybrændstof

Er der nogen der er interesseret i en sammnligning med et hurtig tog og en lille airbus mellem København og Ålborg? Der findes ikke hurtigtog mellem Ålborg og København!

17. okt 2018 17:57Norske elfly-byggere tror ikke, at batterier er nok: Designer ny rækkeviddeforlænger

Re: Probability of injury

jeg gætter på det skyldes at måleusikkerheden ikke tillader en bedre klassificering. I så fald kan man ikke drage de konklusioner som Tesla har gjort Men, ved du, dét er tilfældet? Måleusikkerheden altså!

17. okt 2018 17:53Teslas Model 3 slår rekorder i amerikansk sikkerhedstest

Re: Ingeniør fejl eller mangel af ingeniør?

Næh det er da en kendt fejl ved ingeniører, at de ikke er i stand til at udføre mirakler Men, det er godtnok tæt på! ;-) Citat, fra en charmerende, ældre Saturn V- ingeniør: "Engineers can just about do anything!" 16:08: https://youtu.be/TKbDd2SbJeo

17. okt 2018 17:03Design-direktør opdigter ingeniørfejl

Re: Batterier versus flybrændstof

en transportform der er unødvendig ressourceforbrugende Hvorfor mener du den er unødvendig ressourceforbrugende, Kristian? Jeg mener, der foretages ekstremt mange unødvendige flyrejser men, p.t. kan civile passagerfly vel ikke være meget mindre ressourceforbrugende? - Oder?

17. okt 2018 16:28Norske elfly-byggere tror ikke, at batterier er nok: Designer ny rækkeviddeforlænger

Re: Gammel nyhed

Men model 3 kan vel heller ikke betegnes som en luksusbil Hvor mange danske afgifter skal der lægges på en elbil til omkring 320.000 kr.? 0 -6 Finder nogen det virkelig morsomt, at give tommel ned til spørgsmål? Jeg kan ikke bedømme om det er et dumt spørgsmål jeg har stillet, men tom...

17. okt 2018 15:11Tesla sælger flere personbiler i USA end Audi og Mercedes