Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ulrik Nyman

Ulrik Nyman

Kommentarer

Re: Pointless. Utterly pointless...

Helt enig. Dette er klart en dårlig udnyttelse af de teknologier som de alligevel skal udvikle for at få dette til at fungere. Så meget hellere fuldautomatiske biler helt uden ret.

14. apr 2016 22:39Bilen overtager rattet, hvis uheldet er ude

Enheder og procenter

Jeg undrede mig over hvad GWe var: https://www.aps.org/policy/reports/popa-re... Det er en måleenhed for hvor meget produktionspotentiale man har. Et kraftværk med en maksimum produktion på 1GW måles som 1GWe. De producerer oftest ca 60-80% af dette, altså 0,6 - 0,8 GWyr. (Gigawat år) 1GWyr = 8....

4. mar 2016 12:57Kina har gaskølede atomkraftværker til salg

Re: Forklaring?

Udgangspunktet er karakteren 12, hvorefter man bevæger sig ned ad skalaen i takt med 'fejl', tøven etc.. Ja og derfor er det også helt klart lettere at få 12 end det var tidligere at få 11-13. 12 svarer nærmere til hele intervallet 10-13 i den gamle skala.

26. feb 2016 20:39Leder: Lav om på den udhulede karakterskala

Re: Tilbage til fremtiden ...

Dette er det bedste argument for den gamle skala. At springe 3 karakterer på den gamle skala (svarende til at gå fra 4 til 7 på den nye) på under et år ville have været næsten umuligt, så hvornår ser man belønningen for en øget arbejdsindsats, - det kan være svært at holde dampen oppe uden synl...

26. feb 2016 20:37Leder: Lav om på den udhulede karakterskala

Re: Den simple løsning

Hvorfor lægger man ikke afgiften på drivmidlet (brændstof/el)? Det er en god idé, men ... Hvis man hæver benzin prisen for meget så kører folk til udlandet og køber benzin. Så vi skal lige have det meste af EU med på ideen.

29. okt 2015 9:24Elbilerne straffes ekstra hårdt af ny lov

Software eller program

Kan i ikke lade være med at opfinde nye ord. Der er ikke noget der hedder softwareprogrammeringen. Det hedder et stykke software eller et program.

20. okt 2015 16:54Medie: Volkswagen udviklede adskillige versioner af svindelsoftware

Re: biologisk våben-mode

Mon ikke det er tænkt til allergikere? Jo, og til astmatikere i byer med smog. Men Elon Musk kan godt finde ud af at være dramatisk.

30. sep 2015 20:57Sæt den nye Tesla X i biologisk våben-mode

Re: Hvorfor engelsk wiki

.. jeg kunne ikke finde noget dansk wikipedia-opslag, derfor det engelske. Jeg tror det Frits Nielsen mener er at så bør du selv skrive wikipedia opslaget (ovesætte det engelske). Så er det der næste gang nogen skal bruge det.

24. sep 2015 8:50Kæmpe underjordisk hav opdaget under kinesisk ørken

Fribyer - et løsningsforslag.

http://www.hanshuttel.dk/wordpress/2015/08...

24. aug 2015 14:20Kom indenfor (det var godt nok en lukket fest men...)

Re: Wooooooooooooooooom!

Og vi tror vi har store problemer med små droner i dag ;-) De problemer der er med små droner, er det ikke netop at de er styrede af mennesker der flyver dem som en hobby?

31. jul 2015 10:16Selvkørende lastbiler skal testes på tysk motorvej