Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Søren Jespersen

Søren Jespersen

Kommentarer

Re: Trafiklyset

https://www.motorists.org/blog/6-cities-th... tafiklys i USA er en kompliceret affære. Der er mange penge at tjene på bøder hvis folk ikke når over i tide.

9. jan 2019 21:27Svensk ingeniør vinder over Oregon: Må gerne bruge sin titel

Re: Hmmm!

Der er en hårfin men vigtig forskel på om noget er revet løst og revet af. Traileren sad stadig delvist fast på godstoget inden togene mødtes - måske passer det at trykbølgen var medvirkende til at traileren blev revet helt af godstoget?

4. jan 2019 11:15Lokofører: Trykbølge fik muligvis trailer til at rive sig fri

Re: "Stationen skal hænge sammen

Få nu jeres borgeres hverdag til at fungere til og fra arbejde og uddannelse. Det er lige præcis på grund af glostrups borgere at de laver denne løsning. Alle de transitpassagerer der bare skal fra S-toget og videre med letbanen mod store arbejdspladser i resten af letbanenettet vil have ...

17. dec 2018 9:19Den travleste station på Københavns letbane bliver snøret ned i en sæk

50 år?

De har simpelthen ekstrapoleret de seneste to års drift ud til en 50-årig periode? Det lyder som en fantastisk analyse! Forhåbentlig har staten betalt millioner for sådan et kvalitetsarbejde. Et lige så fantastisk vildskud kunne være at se på passagerertallet over de seneste 50 år og blot sige "s...

23. nov 2018 17:30Genåbning af Langeskov Station koster samfundet 336 mio. kr.

Re: Førerløse biler og min bare

Min ulykkesstatistik er, som for mange andre bilister, bedre end for de næsten førerløse biler. Jeg havde en mormor der røg hele livet og hun fik aldrig kræft. Sådan nogle anekdoter kan vi jo basere alt fra medicin til teknologiudvikling på..

20. nov 2018 14:48Bizarre forudsigelser om selvkørende biler

Re: Det virkelige problem er

Har kineserne ikke fundet en alternativ, 'ikke-dødbringende løsning'?? well, hvis man spørger kinesiske pigefostre har de nok en lidt anden holdning. https://data.worldbank.org/indicator/SP.PO... Der bliver født 16% flere drenge end piger i kina.

14. nov 2018 20:2314 pct. tungere: Større mennesker får brug for mere mad

"har brug for"

"har brug for" Den gennemsnitlige tonganer er overvægtig og landet har det højeste andel af Diabetes, fedme etc. i verden. Jeg har svært ved at se at tonganere "har brug for" flere kalorier end de allerede indtager, tvært imod bør man arbejde for at nedbringe kalorieindtaget i blandt andet tonga.

14. nov 2018 12:5714 pct. tungere: Større mennesker får brug for mere mad

Re: Fregatten er nu blevet til en ubåd

Burde det ikke have været muligt, med de ressourcer et forsvar råder over, at lukke hullet i skroget forholdsvis hurtigt, og så overveje det vidre forløb mens man pumpede vandet ud? Nu er jeg langt fra ekspert i "huller i krigsskibe", men det er ikke just en mindre revne de har fået. Revn...

14. nov 2018 12:51Fregat kollideret med tankskib: 385.000 liter diesel skal pumpes ud

Re: Hvorfor specielle regler for elbiler?

I samme ombæring testes normale biler selvfølgelig med en motor med normal driftstemperatur og normale mængder af brændstof og andre brændbare væsker om bord?

3. nov 2018 21:03Tyskere åbner særligt testcenter til at crash-teste elbiler

Re: Genbrugelige raketter...

Tjah. måske er der sket en teknologisk udvikling over de seneste 50 år?

28. okt 2018 18:38Europæiske raketter skal gøre comeback