Søren Jespersen

Søren Jespersens billede

Kommentarer

Status dag 1

Jeg har lige sat mig i en 5c. Efter noget ventetid kom der en klump på 4. Det var lidt kaotisk for de fyldte hele krydset ud og blokerede for den anden trafik. Bussen virker lidt mere stille end en normal dieselbus men den er absolut ikke lydløs.

24. apr 2017 9:15 Københavns buslinje 5A bliver udskiftet med lang, hurtigere gasbus

Re: Min fisketur i Sverige

Nu er Sverige også lidt bedre dækket af mobilmaster end stillehavet.

23. apr 2017 10:25 Forsøg tyder på, at man har ledt efter MH370 et forkert sted

Samfundsmæssig værdi

Jeg har altid undret mig over at det koster milliarder når pendlere holder i kø på motorveje og i toge, mens det samfundsmæssigt er gratis at pålægge borgerne at sortere vaske ogfordele deres affald i mindre og mindre fraktioner.

23. apr 2017 10:23 ING BAGSIDEN: Æggebakker diskrimineres i Ballerup Kommune

Re: Jeg er lidt forvirret.

Ad a2. Retssagen blev afsluttet med forlig på små 100 mio. Pund eller 800 mio kroner. Så overskriften stemmer da fint overens med artiklen?

31. mar 2017 22:56 England skal betale 850 millioner i forlig for nedlukning af atomkraftværker

Re: Agent provokatør

Tjah. Hvis du ikke låser din hoveddør og lader vinduerne stå åbne så gælder det ikke længere som indbrud - nu er det pludselig kun simpelt tyveri hvis nogen løber med dit fladskærms tv. Så jo, selvfølgelig har man selv et ansvar.

21. mar 2017 14:22 Lokkecykler med GPS mindsker cykeltyverier i Holland

Re: PHEV og EV

medføre et markant fald i ejendomsværdierne!? Måske medfører det lige det modsatte, når alle beboerne slipper for både støj og stank fra bilerne. Jeg vil ihvertfald ikke bo i nærheden af store gader med alt hvad der fører med.

14. mar 2017 13:06 Elbilerne udebliver: Om 13 år er 92 procent af transporten stadig kulsort

driftspulje?

I alt er 77 togsæt blevet fjernet fra driften, og det betyder færre tog og ændrede køreplaner flere steder i landet. Altså ikke for at sige ét ondt ord om DSB's værksteder, men var der virkelig en driftspulje på 77 togsæt? Det kan jeg slet ikke få til at stemme med de store bunker af IC4...

8. mar 2017 12:33 Fotos fra IC4-stop: ​Løsrevne pumper efterlader vragdele på skinnerne

Re: Hviler i sig selv

Jeg tror du undervurderer hvor stort sliddet kan være på en motor der er koblet til en horribel gearkasse og med defekte bremser. Men spøg til side. Det var da dejligt at vi havde en så stærk kontrakt at disse NT togsæt overholdt alle kravspecifikations dele til punkt og prikke, siden de ikke bl...

3. mar 2017 10:59 Ubrugte IC4-tog skal skrælles for reservedele og skrottes

Citat airbus

Ebhver forringelse, uanset hvor lille og ubetydelig den er kan jo udlægges som farligere fly af ekstrabladet. Så selvfølgelig vil Airbus ikke fortælke at "jo, det nye fly er ringere i sidevind".

2. mar 2017 9:42 Airbus vil ikke oplyse om populært flys evner i sidevind