Søren Jespersen

Søren Jespersens billede

Kommentarer

Re: Tåler KOL patienter behandlingen?

Personer, der ikke kan få vejret, har det med at hidse sig op. Et fåtal af KOL patienter er ikke CO2 følsomme. Normalt er det ikke iltmangel vi reagerer på, men derimod CO2 ophobning. Visse KOL patienter mangler denne følsomhed efter mange års KOL. Hvis de får ubegrænset ilt vil deres resp...

26. feb 2017 18:38 Dansk iltrobot skal automatisere behandlingen af KOL-patienter

Re: Mere eller mindre kemi

Nej, landmænd arbejder ikke i den kemiske industri, Nu forvirrer du vidst dig selv? Hvis gulerødder og hvede er kemi må mælk da også være et kenikalie? :) Når alt der eksisterer er nært sagt alle produktionsvirksomheder selvfølgelig en del af den kemiske industri.

22. feb 2017 15:00 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

Så jeg gentager, hvad skal der til for at dit insulin bliver til kemi og hvorfor? Jeg ved det ikke. Men hvor går din grænse? Vil du betegne din kome som kemisk? Hvis din kone ikke er kemisk hvor går grænsen så og hvorfor? Arbejder landmænd også i den kemiske industri?

21. feb 2017 18:08 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

Hvis du betegner alt som kemi, er ordet så ikke fuldstændig ligegyldigt? Synes du der er forskelbpå en gukerod, et hus og en liter polyacetal producret af BASF? Kan du forstå hvorfor mange mennesker kan betegne én af de tre ting som kemi men ikke de to andre?

20. feb 2017 11:50 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

Så insulin er ikke kemi fordi det er lavet af gærceller? Hvad så hvis jeg fremstiller insulin uden brug af gærceller, bliver det så til kemi? Hvornår er det ikke længere kemi? Er steviaplanten kemi? Er alle planter kemi eller bliver det først kemi når man isolerer noget fra planten? Er hv...

20. feb 2017 8:42 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

Og hvis det kommer fra en plante så er det ikke kemi? Er det hvad du mener? Seriøst? Jeg ville nok hverken betegne min datter, min computer eller insulin fremstillet af gærceller som kemi selvom jeg inderst inde godt ved at det alt samnen kun handler om kemiske forbindelser.

19. feb 2017 21:13 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: Mere eller mindre kemi

Kunne det lade sig gøre at få at vide hvilken målemetode ing.dk bruger til at måle om stof A er mere eller mindre kemi end stof B? Og endnu mere spændende, hvordan kan et udtræk fra en plante, som indeholder flere forskellige kemiske forbindelser, være mindre kemisk end aspartame som kun er et...

19. feb 2017 17:52 Fødevarebranchens nye vidunderbarn hedder stevia

Re: OT

Hvor er det dog inderligt ligegyldigt.

8. feb 2017 12:40 Cisco-routere dør efter 18 måneder

Re: Afgifter

Siden VE er en uudtømmelig kilde er vindmøllens udnyttelse af potentiel energi i vinden egentlig ligegyldig Ikke enig. Kan du argumentere hvorfor du ikke er enig?

6. feb 2017 0:45 Kun fem elbiler solgt i år: R og S kræver handling

Re: Afgifter

Men kæreste Thomas, dog. Olie er jo bare en energibærer, det er ikke en energikilde i sig selv. Hvis du vil regne effektiviteten i olien ud skal du vel starte med effektiviteten af fotosyntesen der foregik for 50 mio. år siden og sidenhen dannede olie fra dinusaurusserne?

6. feb 2017 0:41 Kun fem elbiler solgt i år: R og S kræver handling