close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Søren Jespersen

Søren Jespersen

Kommentarer

Det betyder, at der

Det betyder, at der statistisk set vil forekomme et regnskyl hvert femte år, der vil forårsage oversvømmelser i gadeplan. Og der vil kældrene allerede være fyldte, fordi de ligger under gadeniveau, påpeger han. Så deres servicemål er at beboerne får oversvømmet kældre oftere end hver 5. År? Er d...

5. okt 2018 18:25Forsyningsselskab: Beboere er selv skyld i kloakoversvømmelser

Bare rolig. Der er skam slet

Bare rolig. Der er skam slet ingen overkørsel dér. Kun en bil der roder rundt hvor den intet har at lave. ...og så en Audi - man har jo sine fordomme.

28. aug 2018 16:32Letbanetog er kollideret med personbil

Re: Nice

Husk det når I så tankeløst stemmer højre næste gang igen Øh? Ligesom det er vigtigt at tænke på mao, pol pot og Stalin hvis man stener til venstre?

17. aug 2018 13:28Trump vil gøre asbest 'great again'

Re: Ligegyldige nyheder fjerner fokus?

Hvad er nyhedsværdien i at amerikanske retssage er bizarre og afkloblet fra enhver form for logik eller saglighed? Det har da været kendt i årevis.

13. aug 2018 9:24Tilbageblik: Se jagerflyet Gripen styrte midt i Stockholm

Re: Miste et trumfkort? Ikke særligt neutral overskrift

stille sig uvenlig an mod naboen? Tjah. Vi kunne godt tænke os hvis de udbyggede deres elnetværk i nordtyskland, og måske fik skubbet på med femern. I bytte kan vi skubbe på for at vedtage en nordstream 2. Hvis de ikke vil gøre en indsats for at hjælpe deres naboer mod nord, hvorfor skull...

10. aug 2018 15:08Nord Stream 2 sender ny ansøgning: Danmark risikerer at miste et trumfkort

Re: 90% sandsynligt at overleve

Hvis crash test dummies lignede deres sensorer ville jeg heller ikke stole på den slags. https://tierneylab.blogs.nytimes.com/2009/... Jeg kan komme med oceaner af grunde til at en sådan sensor opfører sig anderledes end et menneske i et revlehul - egentligt er det utroligt at deres artikel har ...

9. aug 2018 13:24Livsfarlige revlehuller udstiller dilemma mellem psyke og fysik

90% sandsynligt at overleve

Det lyder dejligt at man bare skal drive med strømmen og så vil det nok gå godt - hvis man altså er en bøje. Men burde man ikke lave forsøg med mennesker, evt med redningsvest hvis man vil komme med meningsfulde resultater?

9. aug 2018 11:02Livsfarlige revlehuller udstiller dilemma mellem psyke og fysik

Re: Skeptikkeres berettigelse?

Vedr. kvalitet kan du citere 'Albert': Hvilken klimafornægter kan måle sig med albert einstein?

31. jul 2018 20:18pH-værdien i verdenshavene er den laveste i to millioner år

Re: Ph 7,8 i 2100

Hej Svend. Vil du være med til et simpelt forsøg hvor vi sænker din ph med 0,3? F.eks til 7,05? Så kan du opleve hvordan havene har det. :)

28. jul 2018 11:03pH-værdien i verdenshavene er den laveste i to millioner år

Cricket?

Nu har debatten godt nok taget en drejning og fortsat ud af en tangent, men jeg synes dog stadig at vi fortjener noget fakta. Du påstår at de 30 grader i england åbenbart skulle være for meget for indiens cricket hold. De spiller de fleste af deres internationale kampe i Eden Gardens stadion i k...

26. jul 2018 22:03Hvilken del af global opvarmning var det...