Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lasse LM

Lasse LM

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Er Metroselskabet ved at

Er Metroselskabet ved at præparere for nok en udsættelse af åbningsdatoen for Cityringen? Ja det er da lidt bekymrende at man her 15 dage før åbningen ikke engang har indsendt de sidste dokumenter. Hvorfor indeholder tidsplanen ikke 14 dages buffer fra godkendelsen af Trafikstyrelsen lig...

14. sep 2019 12:04Metrocityringen indsætter vagter efter hærværk

Re: Køreledninger vesus batteritog

Ekstern DC lynladning ligesom elbilerne. Der er masser af muligheder for at lave automatisk kobling, eksempelvis en skinne ved siden af toget ligesom metroen. De Københavnske s-tog køre på Jævnstrøm, så skal vi ikke bare "nøjes" men en stump køreledning ?

12. sep 2019 20:40Midtjyder vil lægge skinner til Danmarks første batteritog

Re: Ladeinfrastruktur

Jeg savner stadig et troværdigt svar på, hvordan alle vi der bor i lejligheder uden carport kan få fuldt udbytte af en el-bil, hvor gerne vi ellers ville. :( Jeg tænkte det samme, men det er faktisk ret nemt. De fleste dage skal blien slet ikke lades op da batteriet jo holder længere end ...

21. jul 2019 23:24Analyse: Om to år kan du vælge mellem knap 100 elbiler

Re: Ulykken tæller ikke. Man kører bare videre.

Og det er jo et faktum, at man nu kører videre, mens bommene stadig ligger i græsset. Ja man burde sætte betonklodser op så overspærring er helt spærret (for biler) indtil de er sat op. Så vil naboernes kritik nok forstumme.

10. jul 2019 16:40450 meter før letbanens ulykkesoverkørsel kan lokoføreren se, om sikringen virker

Re: ERTMS og Linjeblok samtidig?

Kan man skifte strækningen, eller et spor på strækningen, til at køre ERTMS, hvis der kommer et ikke-DSB tog, med godkent ERTMS udstyr? Næste år kommer der ERTMS mellem den dansk/tyske grænse og Flensborg, men DSB-tog uden kan fortsat kører der, så man kan det godt andre steder.

9. jul 2019 16:18180 km/t og ekstra tog på Ringstedbanen: Nu er midlertidigt signalsystem endelig klar

Re: Hvad kan vi glæde os til

Afgangen fra Århus 6.14får køretiden 3t 10min til København H, hvor den før var 2t 54 min. Det er et kvarter længere køretid. Der er sporarbejde, søg fra den 14/7 og frem

27. maj 2019 22:56Ny Ringsted-bane til ti milliarder åbner uden et eneste lyntog

Re: Hvad kan vi glæde os til

Kan nogen løfte sløret for, hvornår det sker - og hvor meget skæres af den nuværende køretid på 2t 54 min fra Århus til København H? Rejsenplanen siger 8. juli, men med uændret køretid indtil december.

27. maj 2019 15:27Ny Ringsted-bane til ti milliarder åbner uden et eneste lyntog

Re: Batteritog? Ja.

Deutsche Bundesbahn har siden 50'erne kørt med batteritog (rækkevidde 300 km): https://de.wikipedia.org/wiki/DB-Baureihe_... Det er kun nogle meget små sidebanetog, som ikke har været i drift i årevis. Den type var i drift fra 54 til 95, efter min mening er det da i årevis ?

5. maj 2019 10:51Ministeriet og DSB: Kan vi køre batteritog til Kalundborg?

Re: Tallene

Men med timedrift på toget kører der måske 16 tog til Århus med meget varierende belægning. 1000 togsæder med 60% siger 400 tomme. Busser må formodes at benytte en mere tilpasset plan med færre afgangstider OG dublerede (multible) busser i peak. Det må vel slå igennem ? Bus til 600 siger...

16. mar 2019 14:08Det er lige så miljøvenligt at tage bussen som dieseltoget

Re: Det letteste er nok

at læsseren lige prøver, at løfte sættevognen af, som del af læsningen! Kan den det, var den ikke låst godt nok fast. og hvis den sidder fast så løfter du vognen af sporet ? (Der i øvrigt er koblet sammen med andre vogne)

14. mar 2019 20:11Havarikommision: Fejl på yderligere to godsvogne ved storebæltsulykken