Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

per gravesen

per gravesen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Måle, måle, måle.

Vi har vel også allesammen tungmetaller, plastik, penicillin og meget mere i blodet, hvis vi måler efter med de rigtige, finfølende instrumenter? Jeg er sikker på, at der findes seismografer der kan tegne fine billeder af de jordskælv vi har i Danmark.

29. sep 2016 10:41Politikeres urin testet: Alle indeholdt glyphosat-rester

Re: Bæredygtigt samfund på Mars?

Definér masseudryddelse. De mennesker der går til ved vulkanudbrud, oversvømmelser, jordskælv m.m., hvor tragisk det end er, batter vel ikke meget i statistikken?

29. sep 2016 10:19Elon Musk: 122 meter langt fartøj skal sende 100 mennesker til Mars på 80 dage

Resultatorienteret forskning

Visse forskere ønsker tilsyneladende et givet resultat, og indretter forskningen efter det - Penkowa metoden.

20. jun 2013 10:14Professor: Bier dør i massevis trods forbud mod insektgift

"En frygtelig situation"

At kunne leje en bil til en tusse om måneden, lyder da ikke helt frygteligt i mine øjne :-) Men surt, at det skulle ende sådan.

12. jun 2013 14:30Nødhjælp til Fluence-ejere: Bedstemorkabel eller lånebil med benzinmotor

Igen en katastrofe, som løb ud i sandet

Så altså igen en "katastrofe" med enorm bevågenhed, som to år senere lige så stille bliver sendt til hjørne. På længere sigt vender alt tilbage til normalen, hverken mennesker eller natur har lidt permanent overlast, men i medierne og hos de kernekraft forskrækkede, som hellere vil operere i føle...

11. jun 2013 18:37FN: Stråling fra ulykkesramt atomkraftværk er uskadelig

Med lup.

I de mest ekstreme år faldt insektbestanden til det halve - det gør den nok rigtig mange andre steder i verden, måske er der endda nogle lokaliteter, hvor det er endnu mere udtalt. Det må der forskes i! Klimaet er blevet et godt og solidt levebrød for alt for mange mennesker, ikke mindst de højt...

11. jun 2013 11:09Global opvarmning slår op til halvdelen af Grønlands insekter ihjel

Fra skuffen med dommedagsprofetier

Nu har vi hørt om den stigende vandstand i vel et par årtier, vi mangler bare at kunne registrere den endnu...Så når, eller hvis vandet stiger, vil det ske over mange mange år, i et tempo der muliggør en magelig "strategisk tilbagetrækning" i takt med at anlæggene alligevel forældes og nedslides....

11. jun 2013 11:01IEA: Global opvarmning er en trussel mod verdens energiproduktion

Det tegner godt!

Prisen pr. køretøj er ganske vist høj, men sådan er det jo uundgåeligt med al ny teknologi. Jeg har sagt det hele tiden: Elbilen bliver en parentes i bilens historie, før den bliver erstattet af noget bedre. Det sker nu.

3. jun 2013 20:41Sådan ser Københavns 15 nye brintbiler i millionklassen ud

Beskrivelser...

Og når man køber en plastik trillebør, står der "indeholder små dele, må ikke bruges af børn under 3 år." Better safe, than sorry? Better a little sorry, than too safe!

28. maj 2013 10:57Første droneflyver meldt til politiet