Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Martin Wolsing

Martin Wolsing

Kommentarer

Her er et godt link til en

Her er et godt link til en række stigeproblemer: http://www.mathematische-basteleien.de/lad...

24. jun 2019 17:36Tænkeboks: Hvor slipper den glidende stang væggen?

Jeg siger ikke at Facebook er

Jeg siger ikke at Facebook er en god ting. Men. Nogle gange opstår ting fordi det eksisterende har spillet fallit. Politikerlede, udemokrati og en verden der generelt er af lave. Det er måske ikke så underligt at nogle forsøger at ryste posen. Eller forsøger at spinde lidt mønt på al elendigheden...

19. jun 2019 22:08FaceBook er et land nu

Hvorfor et det altid er debat

Hvorfor et det altid er debat om tog vs bil? Det bedste ville vel være, hvis behovet for transport generelt blev mindre. Fx. ved mere hjemmearbejde. Ændrede bosætningsmønstre etc.

19. jun 2019 21:57Baggårdssporet

Jeg synes , at det er fint at

Jeg synes , at det er fint at folk der undrer sig kan få kompetente svar i brevkassen. Til gengæld undres jeg over, at undrende folk ikke konsulterer Google inden de opsøger sagkundskaben. Der findes allerede glimrende svar på alle de almindelige ting man går og undrer sig over. Der er ingen gr...

12. jun 2019 11:02Spørg Fagfolket: Hvorfor er æggeskallen nogle gange svær at få af?

Hvad er pointen med denne

Hvad er pointen med denne øvelse? Nogle er vandret frem og andre tilbage. Sådan er det og sådan har det altid været. Det er langt mere interessant at diskutere hvorfor der sikkert ikke er ret meget der vil ændre dig i praksis selvom statsministeren skifter fra blå til rød. I Danmark er vi alle ...

6. jun 2019 20:28Hvor gik de hen ?

Jeg er generelt meget

Jeg er generelt meget interesseret i rumfart. Én ting har dog altid undret mig: Vi kan ikke engang kolonisere Sahara. Hvordan forestiller man sig så at kunne kolonisere eksempelvis Mars, hvor udfordringerne mangedobles? Jeg elsker ideen, men finder det desværre helt urealistisk.

10. maj 2019 19:38Bezos om sin nye månelander: Vi jagter mere energi til kloden

Re: DSC ulykken/sigtelse

Vi er en raket forening, vi havde stofferne for at lave raketter, det er vores sædvanlige profession. Ja, hvis det foregår professionelt. Som amatør er det man kaver per definition ens hobby. Det er en ret væsentlig forskel.

26. apr 2019 11:33Regeringen forbyder større danske raketopsendelser

Hvis man med grøn transport

Hvis man med grøn transport tænker på CO2-udledningen, så synes jeg at der er en pointe i kritikken. For at noget kan være grønt i den henseende, må det skulle erstatte noget sort. Hvilken transport er det løbehjulene erstatter? Hvis ikke det er biler, busset etc., men gående og cyklende, så er ...

26. apr 2019 11:27Leder: Hurra for elløbehjulene – de gør det sjovt at køre grønt

Tillad mig at henvise til

Tillad mig at henvise til denne: https://www.information.dk/debat/2018/10/k... Et gigantisk projekt med skovrejsning i Afrika der slår flere fluer med ét smæk. NB Navnesammenfaldet med artiklens ene forfatter er et tilfælde.

17. apr 2019 18:10Spørg Fagfolket: Kan vi redde klimaet med spejle i rummet og aerosoler i atmosfæren?

Re: God nyhed for miljøet

Og du tror ikke at Facebook bare vælger at bygge et andet sted? Hvis de gør det, er det så bedre for miljøet end hvis de byggede i DK?

7. mar 2019 9:06Facebook dropper datacenter-projekt i Esbjerg